Пройшла ейфорія від участі в марші на День Незалежності. Почався осад. Про свої відчуття після святкування найбільшого свята нашої країни, висловила письменниця Лариса Ніцой. Відповідний допис з'явився на її сторінці у Фейсбуці.

Читайте Знай в Google News!

" Вразило. Чомусь організатори ходи кругом озвучують, що хода організована другий рік. Дивно, бо ми ходимо на цю ходу з 2016 року. Може оргкомітет помінявся. Але хода, яку організовувала НЕ ВЛАДА, була і до цього оргкомітету. Це НЕ ВЛАДНА хода. Структура колони була та сама. Попереду родини загиблих. За ними ветерани, за ними госпітальєри, волонтери, громадяни-патріоти. Минулого року і цього року колона організаційно стала кращою. «Коробки» чіткішими. Коробок стало більше. Коробки поділилися на коробочки. Але будова колони лишилася та сама. Попереду колони родини загиблих, за ними ветерани, за ними капелани, госпітальєри, волонтери, громадяни-патріоти. Лариса Ніцой

Лариса Ніцой, скріншот: YouTube
Лариса Ніцой, скріншот: YouTube

Лариса Ніцой наголосила, що поки ми були на Ході - Зеленський мав своє свято. Паралельне.

"Багато хто питає, чому ми не рознесли його сісі-пісі артистів. Та ми не знали про них. Київ – велике місто. Кожен святкував своє. Ми не перетиналися. Ну й до того ж, ми не приходили щось розносити. Уже на другий день, начитавшись коментарів про концерт Зеленського, подивилася, що ж там не так. Ну що. Технічно, концерт зроблений гарно. Сучасно. Картинка. Стиковки. Професійно. ТЕХНІЧНО. Що ж до наповнення. Катастрофа. Так, не треба бути лише у фраках і «вити» заупокійними голосами. Так, не треба бути лише у віночках і шароварах і співати «грициків». Нехай це буде сучасно і драйвово. Але нехай ради такого дня це буде МИСТЕЦТВО зі ЗМІСТОМ. Щоб розпирало груди за свою країну. Щоб виступали сльози і росли крила", - пише Ніцой. Лариса Ніцой

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу
Показати ще

"Або слова збірної команди співаків. "Зроби мені хіп, зроби мені хоп – харашо, всьо будєт харашо. Ще раз питаю. Це НА ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ пісні? Яка, бляха, влада, таке й наповнення. Мабуть для неї це верх духовності і змісту... Але, якщо тут ми одностайні - ця влада - порожні бубони", - сказала вона.

Вразили Ніцой також сварки через Порошенка, який начебто очолив ходу. Ніяку ходу він не очолював. У передніх рядах на почесному місці вже 5 рік поспіль ідуть родини, чиї сини, чоловіки, брати, доньки, сестри віддали життя за нашу Батьківщину. Оці люди ідуть на чолі колони з портретами своїх рідних, наших героїв. Колона поділяється на «коробки». За родинами ідуть коробки з ветеранами. Коробки батальйонів. Їх багато. За коробками з ветеранами ідуть коробки усіх дотичних до війни. Коробки з госпітальєрами. Коробки з волонтерами. І лише за ним коробки з небайдужими патріотичними громадянами – коробки областей, була серед усіх коробка Донецька, Коробка Криму тощо… І таких коробок знову багато.
За її словами, Порошенко приєднався до ходи через дві години після початку. Уявляєте, скільки вже коробок пройшло? Хода почалася об 11.00.

Пройшла ейфорія від участі в марші на День Незалежності. Почався осад. 1. Вразило. Чомусь організатори ходи кругом...

Geplaatst door Лариса Ніцой op Dinsdag 25 augustus 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гімн у виконанні Dzidzio затьмарив виступ Зеленського з нагоди Дня незалежності України, які пройшли 24 серпня на Софіївській площі у КИєві

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ніцой розлютила обрана МОН тема для першого уроку школярів: "Виховати універсальну рабсилу"

Також "Знай.ua" писав, що Олена Зеленська після пережитої хвороби звернулася до українців на День Незалежності: "Червона лінія, за якою..."