У селі Романівка, що під Кривим Рогом, побачили українського Хатіко. Пес три роки поспіль і днює, і ночує на могилі свого господаря, який помер.

Читайте Знай в Google News!

Про це написав на своїй сторінці у Facebook Ігор Куліковський.

"Всі, хто опинився сьогодні на цвинтарі, не втрималися і поцікавилися табличкою на хресті. 1979-2017. Запитав у копачів, ті підтвердили – три роки приходить, живе тут, сумує. Таку журбу і відданість навіть у людей в очах не часто побачиш", – написав автор допису Ігор Куліковський.

Хатіко, фото facebook
Хатіко, фото facebook

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Місцеві мешканці кажуть, що пес ніколи не залишає могилу господаря самотньою надовго. Він відходить лише для того, щоб роздобути для себе їжу. Люди шкодують собаку і намагаються стежити за тим, щоб його ніхто не ображав. Хоча з дня смерті господаря минуло три роки, пес досі виглядає дуже нещасним.

Публікація дуже розчулила користувачів соцмережі. Люди зазначають, що така вірність буває тільки у собак і людям є чого у них повчитись.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, маленька пухнасточка пішла шляхом Хатіко - цілу годину плакала, поки улюблену іграшку прали.

Як повідомляв портал "Знай.ua", коли папуга вибиває страйк краще за тебе, пернатий красунчик дав майстер-клас з боулінгу.

Також "Знай.ua" писав, у теорії Дарвіна щось пішло не так, мавпа за лічені секунди розібрала складний пристрій.