Ця схема далеко не нова, просто мало хто міг підозрювати, що під такими оголошеннями можуть ховатися справжні шакали зі злочинного світу. Практично під кожним під'їздом ми можемо помітити папірець, на якому різними кольорами написано - "Надаю послуги комп'ютерного майстра, швидко і недорого". Саме це і повинно викликати у наших читачів підозру!!!

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Чорний список".

Оголошення "Компьютерный мастер", фото: Telegram
Оголошення "Компьютерный мастер", фото: Telegram

Оголошення "Компьютерный мастер", фото: Telegram
Оголошення "Компьютерный мастер", фото: Telegram

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Оголошення "Компьютерный мастер", фото: Telegram
Оголошення "Компьютерный мастер", фото: Telegram

"Ви напевно бачили "доброзичливі" оголошення від комп'ютерних майстрів з фотографіями акторів або чоловіків з інтернету. Схема їх роботи - справжній розвод. Обіцяють, наприклад, встановити Windows або видалити віруси. У підсумку - виставляють рахунок на тисячі гривень, користуючись тим, що користувач не дуже розбирається. Як доказ видають "папірець" з купою помилок. Якщо після ремонту щось піде не так - від вашого дзвінка просто відморозяться.", - повідомляють автори публікації і додають фотографії.

Варто також нагадати нашим читачам, що на Тернопільщині дві шахрайки обдерли до нитки жительку Кременецького району. Вони обманним шляхом виманили у неї 5 тисяч гривень. Жінки прийшли в будинок до пенсіонерки під виглядом соціальних працівників. Вони пояснили своє відвідування оформленням доплати до пенсії. Інцидент стався 24 серпня, коли вся країна, в тому числі і державні служби відпочивали. Бабуся не пов'язала прихід "соцпрацівників" з вихідним.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, продавці авто масово обманюють українців: навіть досвідчений водій може потрапити на "вудочку" нової афери.

Як повідомляв Знай.uа, шахрай втерся в довіру до київського професора і розжився на дві квартири.

Знай.uа писав, "кришував ринки України і Росії", - в поліції розповіли, чим загрожує смерть злодія в законі Лоту Гулі.