За приблизними підрахунками у Марші Захисників України взяло участь приблизно 70 тисяч людей. Організатори заходу звернулися з подякою до учасників, волонтерів та всіх українців. Відповідний пост з'явився на сторінці "Рух Ветеранів України" у Фейсбуці.

Читайте Знай в Google News!

"Марш Захисників України звершено! За обережними підрахунками у марші взяли участь приблизно 70 тисяч людей. Людей, для яких Незалежність - це не пустий звук, а величний, потужний, об'єднавчий вияв волі нації до боротьби та звитяги! Україна знову побачила своїх Захисників та подякувала тим, хто втратив найдорожче. Було залучено весь особливий склад стюардів, але учасників маршу було так багато, що хлопців просто не вистачало і люди організовувались самостійно, що ще раз показує високий рівень свідомості нашої громади.", - йдеться у повідомленні.

Марш захисників України. День Незалежності, скріншот
Марш захисників України. День Незалежності, скріншот

Повідомляється, що за підтримки народу України, через фонд "Повернись живим", вдалось зібрати 134 352 грн. Витрати склали 79.380 грн. Решта буде переведена у валюту та зберігатись для оновлення "Стіни пам’яті". Робота фото/відео, коптерів була організована коштом волонтерів.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

"Звісно, люди витрачали власні кошти на проїзд, але це не йде у порівняння із тим які шалені суми витрачає держава на офіційні заходи та яка якість їхнього медійного продукту. Порівнювати ж Марш Захисників України з "офіційними заходами" просто недолуго. Чесно кажучи, стає зовсім незрозуміло, як люди, які заробили свої статки концертами та шоу не розуміють наскільки безумно виглядають під час цього свята оці "дикі танці". Висловлюємо свої співчуття тим військовослужбовцям, які були змушені за цим спостерігати.", - йдеться у повідомленні.

Марш захисників, фото: УНІАН
Марш захисників, фото: УНІАН

На Хрещатику ж йшла справжня Україна з портретами загиблих та жагою помсти в очах, йдеться у дописі. Учасників масштабного заходу закликали не вносити партійщину в загальнонаціональний день. Зазначається, що невелике здивування викликала поява в останніх колонах Маршу Петра Порошенка. Через неоднозначне ставлення до нього, як до колишнього Президента, у ветеранському середовищі представники Оргкомітету просили утриматись від проходження на чолі колони.

"Цей день знову впевнено увійшов в історію Новітньої України! Після офіційного завершення Маршу Захисників України представники ветеранської спільноти відправились під Офіс Президента України, де передали написаний Законопроєкт про захист державності від проявів колабораціонізму. Скоро почнемо широку адвокаційну кампанію по цій ініціативі. Також нагадали поки що президенту Зеленському про невинних людей, яких він призначив винними у вбивстві Павла Шеремета. Та з ними ж відправились під ГПУ. Муки невинних провокують повстання!"

Скріншот: Рух Ветеранів України / Facebook
Скріншот: Рух Ветеранів України / Facebook

Скріншот: Рух Ветеранів України / Facebook
Скріншот: Рух Ветеранів України / Facebook

Що ж, друзі, Марш Захисників України звершено! За обережними підрахунками у марші прийняли участь приблизно 70 тисяч...

Geplaatst door Рух Ветеранів України op Dinsdag 25 augustus 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гімн у виконанні Dzidzio затьмарив виступ Зеленського з нагоди Дня незалежності України, які пройшли 24 серпня на Софіївській площі у КИєві

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сніжана Єгорова після скандалу пішла у поліцію: "Мені і моїм дітям погрожували"

Також "Знай.ua" писав, що Олена Зеленська після пережитої хвороби звернулася до українців на День Незалежності: "Червона лінія, за якою..."