Осінь все ближче, і її дихання вже відчувається. Синоптик Наталка Діденко написала, що літо з осінню зараз, як два джентльмена в дверях, пропускають один одного, але ніхто не виходить і не заходить. Літнє тепло все ще зберігається, але вже з'являються жовті листочки і місцями може пройти Типовий осінній дощик: прохолодний, мрячить.

Більша частина території України перебуватиме під впливом сухої повітряної маси. Однак у північній частині нашої країни все-таки очікуються опади. Дощі будуть з розряду"на цілий день". Що стосується температури повітря, на півночі і заході буде досить прохолодно – 20-25 градусів вище нуля. На півдні, в центрі і сході буде жарко, повітря прогріється до +31 градуса.

Жителям столиці завтра потрібно захопити з собою парасольки, оскільки завтра очікується дощ. Температура повітря також буде досить прохолодною-до + 23 градусів. Діденко заявляє, що битва осені і літа все ще продовжиться, і до вихідних очікується потепління.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.