"Українською незручно": знаменитий київський бар опинився в епіцентрі мовного скандалу

Блогер Юрій Конончук на своїй сторінці в Facebook опублікував подробиці чергового скандалу, пов'язаного з українською мовою. Цього разу в скандал потрапив Київський бар "Хвильовий". "Хвильовий, це що таке?", поставив питання блогер? Конончук задався питанням, як таке можливо, що на сьомому році війни з Російською Федерацією персонал закладу не те що не спілкується, а навіть не відповідає клієнтам українською мовою, "тому що нє зручна".

Читайте Знай в Google News!

Бар "Хвильовий", фото з відкритих джерел
Бар "Хвильовий", фото з відкритих джерел

Зеленський мріє втерти ніс Маску в Дніпрі: "Космічний центр Європи"

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Володимир Зеленський заявив, що хоче бачити Дніпропетровщину космічним мозком і серцем всієї Європи. Про це президент розповів на презентації Стратегії розвитку Дніпропетровщини. Повідомляється, що президент України Володимир Зеленський заявив, що збирається розвивати космічну галузь в Дніпропетровській області і сподівається зробити її "космічним мозком і серцем" не тільки всієї України, але і Європи.

Володимир Зеленський / скріншот з відео
Володимир Зеленський / скріншот з відео

Зібров розповів, чому "привітав" Україну російською мовою: "Це дурниці"

Відомий співак, народний артист України Павла Зібров зізнався, чому виступив на концерті до Дня Незалежності з піснями мовою агресора. Зірка назвав претензії до мови пісень на скандальному концерті дурницями, передає kp.ua. Відомо, що в попурі прозвучало 42 знакових для України пісні. Зібров вирішив виконати російськомовні "Все буде добре" Вєрки Сердючки і "Ніно" Олега Винника.

Павло Зібров, фото з Instagram
Павло Зібров, фото з Instagram

Соратника Кличка Ялового підкосив коронавірус

Депутат Київської міської ради, голова екологічної комісії Костянтин Яловий отримав позитивний результат ПЛР-тесту. Про це чиновник повідомляв на особистій сторінці в соціальній мережі Фейсбук. За словами чиновника, він залишається на самоізоляції, працює дистанційно.

Кличко, скріншот з відео
Кличко, скріншот з відео

На Тернопільщину обрушилася оскаженіла стихія: вулиці затопило, корови стоять у воді

2020 рік для України та її західних регіонів видався складним. Всю весну і літо західні регіони заливали дощі. Річки вийшли з берегів і вже до середини літа села і міста стали йти під воду, а люди залишилися без даху над головою. Стихія на цьому не заспокоїлася і продовжила крутити смерчі. Ці незвичні для України природні явища стали звичними для Карпат та прилеглих регіонів.