Відомий астролог Павло Глоба дав поради на сьогодні, 27 серпня, для всіх Знаків Зодіаку. Це день він радить провести під гаслом "Прихована гармонія сильніше явної. (Геракліт)". Відповідний допис з'явився на сторінці Астрологічний інститут Павла Глоби в Інстаграмі.

Читайте Знай в Google News!

Павло Глоба закликав намагатися всіма можливими способами підтримувати гармонію у відносинах з навколишніми. Цей день хороший для сеансу у психоаналітика. Однак, якщо ви захворіли сьогодні, хвороба може прийняти непросту форму.

Гороскоп, скріншот: YouTube
Гороскоп, скріншот: YouTube

Потрапити під дощ - знак викриття таємниць. Розбити посуд з водою - до грошей. Псується взуття - до обману. Астролог зазначає, що сьогодні сняться віщі сни. Бачити гриби - до зміцнення здоров'я. Риба - до удачі. Є уві сні ягоди і фрукти - до знайомства. Плисти уві сні - до звільнення від залежності.

27 серпня корисні: молочні продукти, соки, ягоди, гарбуз.
Не рекомендується: алкоголь. Сприятливі темні, сіро-зелені і блакитні відтінки. Павло Глоба радить відмовитися від червоного і яскравих кольорів.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що астрологи склали любовний гороскоп на 24 серпня для всіх знаків Зодіаку

Як повідомляв портал "Знай.uа", весілля японської принцеси і простолюдина вкотре не відбулося

Також, "Знай.uа" писав, що подружжя прожило разом 65 років і відкрило секрет любові