З'явилася інформація, що у Барнаулі Федеральна служба безпеки РФ затримала російського військового, який нібито передавав секретні дані розвідці України.

Читайте Знай в Google News!

Як повідомляє ТАСС, у Центрі громадських зв'язків ФСБ уточнили, що чоловік служив у ракетних військах стратегічного призначення. Зараз йому висунули підозру у державній зраді. Йому загрожує до 20 років в'язниці за держзраду.

Затримання ФСБ, скріншот з відео
Затримання ФСБ, скріншот з відео

"ФСБ РФ у Барнаулі затримало військовослужбовця Ракетних військ стратегічного призначення, який збирав і передавав до Головного управління розвідки Міністерства оборони України складові державну таємницю відомості", - заявили в російській спецслужбі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Порушено кримінальну справу за статтею 275 Кримінального кодексу Росії ("державна зрада"), військовослужбовця заарештовано. Він загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 12 до 20 років.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гімн у виконанні Dzidzio затьмарив виступ Зеленського з нагоди Дня незалежності України, які пройшли 24 серпня на Софіївській площі у КИєві

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сніжана Єгорова після скандалу пішла у поліцію: "Мені і моїм дітям погрожували"

Також "Знай.ua" писав, що Олена Зеленська після пережитої хвороби звернулася до українців на День Незалежності: "Червона лінія, за якою..."