Тисячі хасидів, які мають намір здійснити паломництво в Умань, не можуть перетнути кордон України. Наразі вони прилітають в аеропорти Одеси та Києва, але їх усіх поки не пускають на територію України.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє Телеграм-канал "PavlovskyNEWS".

Фото: PavlovskyNEWS
Фото: PavlovskyNEWS

"Тисячі хасидів не можуть перетнути кордон України. В аеропорти Одеси і Києва починають прилітати хасиди, але їх усіх поки не пускають на територію України. Про це заявило наше джерело в Державній прикордонній службі. Згідно з відеоданими, які ми отримали, деякі з них сплять на підлозі, у інших плачуть на руках діти. Як повідомляє джерело, їжі і води у людей немає. Очікується, що найближчої доби в Україну прилетять ще тисячі хасидів.", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

25 серпня президент України Володимир Зеленський зустрівся з представниками юдейських релігійних організацій України та обговорив дотримання протиепідемічних обмежень під час святкування Рош га-Шана в Умані.

Володимир Зеленський зазначив, що Україна розуміє, наскільки важливе для десятків тисяч хасидів святкування Рош га-Шана – єврейського Нового року. Водночас цьогоріч пандемія коронавірусу внесла суттєві корективи у плани та звички, адже нині епідемічна ситуація в Україні та Ізраїлі викликає велике занепокоєння.

Фото: PavlovskyNEWS
Фото: PavlovskyNEWS

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гімн у виконанні Dzidzio затьмарив виступ Зеленського з нагоди Дня незалежності України, які пройшли 24 серпня на Софіївській площі у КИєві

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сніжана Єгорова після скандалу пішла у поліцію: "Мені і моїм дітям погрожували"

Також "Знай.ua" писав, що Олена Зеленська після пережитої хвороби звернулася до українців на День Незалежності: "Червона лінія, за якою..."