Заробітні плати вчителів будуть перераховані з 1 вересня 2020 р.подібне підвищення тарифних розрядів посприяє збільшенню заробітної плати вчителів на 6%. Вчителі мають можливість мати від 10-го до 14-го розряду. Про це повідомили в Офісі Президента.

Читайте Знай в Google News!

А оклад таким чином становить від 3826 до 5087 гривень, при нових правилах — від 4050 до 5385 грн. Керівники бюджетних підприємств, виходячи з положення Кабінету Міністрів, будуть зобов'язані зберігати різницю між заробітними платами співробітників, що мають високу кваліфікацію, і тими, хто не має спеціальних навичок.

Реалізація плану буде можлива при здійсненні доплати до окладів спеціальних виплат за пропозицією уряду. "Голий" оклад бюджетника повинен становити не менше 44,5% від мінімальної заробітної плати. І на цьому не хочуть зупинятися, стверджуючи про необхідність надання державним службовцям різних надбавок.

Нова система оплати праці для педагогів має відбутися у 2023 році, наступного року — надбавка на престижність, яка складатиме 30% до посадового окладу.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зелена енергонезалежність: Україна виробляє вже 16% електроенергії з відновлюваних джерел. За підсумком 7 місяців 2020 року Україна виробила 12,7% екологічної енергії (сонце, вітер, гідростанції та біостанції) проти 8,9% в аналогічному періоді 2019 року.

Як повідомляв "Знай.ua", українців залякали масовими звільненнями - залишилося сім днів.

Знай.ua писав, що в Україні залишаються найнижчі тарифи на електроенергію в Європі - радник міністра енергетики.