Життя-це така річ, яку важко зрозуміти, і не кожен може це зробити. Іноді бажання виповнюється, але зовсім не так, як того хотілося б. І якщо шлете прокляття і псуєте життя іншій людині, цілком можливо, що це на вас відгукнеться. Саме таке сталося зі Стефанією, яка вигнала Нелю з маленькою дитиною на вулицю.

Про цю історію розповідає видання "Наш день".

Неля з болем переживала зради чоловіка Михайла. І коли вона нарешті змогла вибратися у відпустку - її серце не могло заспокоїтися. Масла у вогонь підливала подруга Віра, якій вдалося подружитися з двома респектабельними чоловіками, відпочиваючими в тому ж санаторії. Зрештою жінки погодилися з'їздити з залицяльниками на шашлики, і хоча нічого особливого там не сталося, саме ця помилка і коштувала Неле шлюбу.

село Бузова, фото chayka.aero
село Бузова, фото chayka.aero

...Якби Неллі сказали, що ввечері настане кінець світу, вона повірила б швидше, ніж у те, що біля входу в санаторій її чекає Михайло. Щось відчайдушно Неллі всередині.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Де ти була? На джипі катаєшся? Наша машина тобі вже не підходить?",- він схопив Неля за руку , а потім з усієї сили вдарив в обличчя...

Не добувалася путівки і з важким каменем на душі поверталася Неля додому.

У дворі побачила свекруха.

"Нагулялася? Не соромно тобі? А чоловіка в зраді звинувачувала, бабієм називала. Скажи, а як тебе назвати після всього?",- кричала на все село Літня жінка.

"Твої речі вже зібрані. Переночуєш, а вранці забирайся! Щоб мої очі тебе не бачили", - вмовляла Стефанія.

Вранці Неля пішла на роботу, подзвонила своїй начальниці. І дозволила їй деякий час пожити в бібліотеці.

Незабаром Неля дізналася, що Михайло виїхав разом з коханкою за кордон. Сільський голова надав Неле невелику хатину, в якій вже кілька років не було власника. Допоміг зробити ремонт.

Щонеділі разом з дочкою Неля ходила до церкви. Щоразу стикалася поглядом з ненависними очима Стефанії, що стежили за нею. Якось, проходячи повз Нелі, прошипіла: "щоб мої очі тебе не бачили!". Неля завмерла і злякалася — в храмі Божому вона точно такого не очікувала.

Минуло півроку відтоді, як Неля востаннє бачила Стефанію в церкві. Якось запитала про неї її сусідку. Як з'ясувалося-колишня свекруха осліпла і стала немічною. Син поїхав за кордон і піклуватися про матір не збирався. Жінкою опікувалася Соціальна служба, незабаром її повинні були визначити в будинок престарілих.

Тоді Неля і вирішила зустрітися зі Стефанією, але це зовсім інша історія.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Зла свекруха зненавиділа невістку і завела собі собаку замість онука-Розплата прийшла несподівано.

Також "Знай.uа" писав, Козероги-примхливі, Тельці-терплячі: Зодіак попереджає, яких свекрух варто уникати.