Яна і Слава готувалися до швидкого весілля. За кілька місяців до радісної події у молодих людей випала вільна тиждень — і чоловік умовив суджену відправитися в його рідне село. Але там відбулися події, що відкрили гірку правду про минуле В'ячеслава — і весілля вже не судилося відбутися.

Цією дивовижною історією ділитися ресурс Айбілінг.

Яна глузливо дивилася на нареченого. Риболовля і лазня, значить ... Їй, яка виросла у величезному мегаполісі, власниці престижної університетської освіти і директору столичного бюро перекладів такі розваги здавалися морально застарілими.

Вони під'їхали до двоповерхового дерев'яного будинку з величезним садом. Слава посигналив і вийшов з машини.

У дворі щось загриміло, розчинилися хвіртка, і через неї вийшов Петро-рідний брат слави. Він, на відміну від молодшого брата, залишився жити в селі після того, як стало батьків, відбудував будинок і жив у ньому з дружиною Ольгою і дочкою.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Гостей з міста радужно зустріли. Стіл ломився від страв, чоловіки випивали і швидко захмеліли і лягли подрімати. Яна ж помітила, що у неї закінчилися сигарети вирішила сходити в місцевий магазин, дорогу до якого вказала Ольга. Було недалеко, але жінка була твереза і вирішила відправитися на своєму Мерседесі.

У магазині була невелика черга, Яна прилаштувалася в кінці. Ззаду пролунав тоненький дитячий голос:

- Тітка, ви остання?

Яна обернулася і остовпіла. Хлопчик був вражаюче схожий на її нареченого Славіка .

Розпитавши дитину, Яна дізналася, що він сирота — його мама померла, коли він був зовсім маленьким, батька ж він і зовсім ніколи не знав. З усієї рідні у нього залишився лише дідусь.

Яна поспішила повернутися до нареченого і запитати про це дивно схожому на нього хлопчика. Але зробити цього не вийшло: обидва брати, розвалившись в плетених стільцях, хропіли на весь двір. Довелося яні розпитати про все Ольгу, яка вя залилася фарбою і заплакала... сім років тому Слава кинув вагітної сусідку Олену і поїхав в місто. Вранці парі належала складна розмова.

село Бузова, фото chayka.aero
село Бузова, фото chayka.aero

"Коли тобі повідомили, що у тебе народився син, тобі було все одно. Коли тобі сказали, що Олени не стало, тобі теж було все одно! Тобі було абсолютно плювати на долю власного сина. А він зараз живе зі своїм дідом на його копійчану пенсію!"- кричала Яна.

Слава мовчав. Сказати в своє виправдання було рішуче нічого.

"А у вересні він піде в школу! І піде сам, тому що у нього немає мами і тата, а дід прикутий до ліжка!"- продовжувала зриватися міська гостя.

Слава продовжував мовчати, ховаючи очі. Яна встала, витягла з кишені пачку купюр і кинула на стіл перед славою.

"Довелося з ранку з'їздити в найближчий банкомат. Тут двадцять тисяч. Ти зараз приводиш себе в порядок і йдеш до свого сина. Віддаєш ці гроші і вибачаєшся за те, що ти така худоба! Адреса не забув, я сподіваюся? А я, Милий, повертаюся в місто. Без тебе. Я не можу вийти заміж за людину, яка зрадила жінку, а потім свою дитину! І не дзвони мені більше. Твої речі я пришлю сюди. Прощай", - заявила Яна і назавжди розпрощалася з нареченим.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Зла свекруха зненавиділа невістку і завела собі собаку замість онука-Розплата прийшла несподівано.