Президент України Володимир Зеленський у четвер, 27 серпня, приїхав з делегацією на матч попереднього раунду Кубка України між Кривбасом і Черкащиною. Однак, вболівальників не сильно вразила присутність глави держави.

Читайте Знай в Google News!

Так, початок гри затримався аж на 50 хвилин (!) через запізнення Зеленського, якому раніше довірили право першого удару в матчі.

Зеленський з охороною, скріншот з відео
Зеленський з охороною, скріншот з відео

Відомо, що гра проходила з глядачами. Нещодавно в Україні послабили карантин і дозволили перебувати максимум 25% вболівальників від місткості стадіону. Цим скористалися деякі фанати, розмістивши звернений до президента банер з таким текстом: "Зеленський три-два-раз, ганьбить наш Кривбас!".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

вболівальники, скріншот з відео
вболівальники, скріншот з відео

Полотно було продемонстровано на третій хвилині, але вже до дванадцятої його не було видно. Матч закінчився перемогою Кривбасу з рахунком 4:2.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Володимир Зеленський заявив, що має намір з'їжджати з державної резиденції в Кончі-Заспі, де він тимчасово проживає і яка утримується на податки українців.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський під час робочої поїздки в Дніпропетровську область розповів про початок будівництва нового аеропорту. Відповідну заяву він зробив під час брифінгу.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський хоче бачити Дніпропетровщину космічним мозком і серцем всієї Європи.