Марія Максакова стривожена можливими корінням і родинними зв'язками, так як через одну сімейної історії, в якій її бабуся також була знаменитою оперною співачкою і фавориткою Йосипа Сталіна.

Читайте Знай в Google News!

Вона вирішила провести тест ДНК, щоб дізнатися, чи може вона бути онукою генерального секретаря. На експертизу погодилося двоє потенційних родичів Сталіна, з генетичної рідні це онук Юрій Давидов і правнук Селім Бенсаад.

Максакова виступає за правду і ніякі гроші і слава їй не потрібні. І за результатами тесту виявилося, що з Юрієм Давидовим, який теж став родичем Сталіна лише завдяки ДНК-тесту, у неї лише п'ятивідсотковий зв'язок. з Селімом Бенсаадом ж — 56%.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Експертами був пораджений візит до Москви, щоб зробити куди більш детальний і глибокий аналіз, на що Максакова погодилася.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведучий "Холостяка" Решетник втілив дитячу мрію на Мазераті: "Круті дівчата". На першій чорно-білій фотографії малий Гриша спирається на старенький радянський автомобіль. Компанію йому складають дві маленькі дівчатка і собака.

Як повідомляв "Знай.ua", улюблениця Ляшка Огневич залишилася наодинці в червоних плавках: "Стиглий, соковитий…"

Знай.ua писав, дворічний син перетворив життя Топалова в кошмар: “З * ка, ненавиджу, а здавався таким милим”. 5 грудня 2018 року кохана дружина подарувала Владу сина Майкла. І тепер Топалов щосили пізнає радості батьківства.