Glovo-один з найпопулярніших сервісів доставки їжі в Україні. Однак останнім часом з цією компанією регулярно виникають скандали. Останній пов'язаний з оплатою замовлень в ресторанах. Мережа закладів "Маріо Тратторія" заявила про те, що перед їх ресторанами у служби доставки Glovo виник дуже великий борг. Директор компанії Поліна Левицька заявила про те, що сервіс доставки заборгував компанії понад 170 тисяч гривень за 8 місяців співпраці. При цьому зв'язатися з представниками Glovo не вдається.

Аналогічна проблема виникла і в іншої популярної мережі ресторанів -!FEST. Представник компанії Андрій Худо заявив, що з Glovo раніше виникали проблеми. У компанії був борг перед їх мережею ресторанів. Більш того, Glovo в односторонньому порядку припинив співпрацю з !FEST, однак після цього компанія відновила роботу і погасила заборгованість.

Також повідомлялося і про затримки оплати для кур'єрів. Однак один з користувачів представився кур'єром Glovo з Харкова, і він розповів, з чим пов'язані затримки. Як виявилося, причини затримок пов'язані саме з оплатою. За його словами, кур'єри отримують гроші тільки через готівковий розрахунок, а сам сервіс доставки Glovo просить від ресторанів передоплату.

Як заявив кур'єр, ресторани, з якими виникли проблеми, не використовують планшети, тому кур'єри не бачать замовлення заздалегідь. Через це доводиться чекати комплектування замовлень до 1 години. Крім того, через ці труднощі виникають і проблеми з оплатою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше повідомляли, м'ясом і не пахне: "Ашан" продав покупцеві консерви з грудкою коров'ячої вовни.

Як повідомляв Знай.ua, тернополянам впарили огидне м'ясо, може знудити-глисти в подарунок.

Знай.ua писав, у Варусі українця вразили антисанітарією: ходять без масок і плюють на пакети.