Компанія "Укрзалізниця" попередила, що українські студенти тимчасово не зможуть купувати пільгові квитки на потяги через інтернет у зв'язку з тимчасовими роботами. При цьому можливість придбати проїзний документ за пільговою ціною у касі залишатиметься.

Про це повідомляє пресслужба компанії на каналі "Укрзалізниці" в Telegram.

"Увага: тимчасові обмеження при купівлі пільгових студентських квитків через онлайн-сервіси <...> з 07:00 до 15:00 1 вересня.

Це пов’язано з проведенням технічних робіт на електронному реєстрі Міністерства освіти і науки України під час вступної кампанії.

У зазначені періоди студенти можуть оформити квитки з пільгою в залізничних касах", — йде мова в оголошенні.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

Таким чином, якщо у студента є гостра необхідність придбати квиток 1 вересня до 3 години дня, то за пільговою ціною це вийде зробити лише в касі.

Студенти є одними з найбільш активних користувачів пільг "Укрзалізниці". Згідно з розпорядженням уряду, "студенти вищих навчальних закладів I - IV рівнів акредитації та учні професійно-технічних навчальних закладів для проїзду в поїздах приміського і міжміського сполучення купують квитки за половину їх вартості у загальних і плацкартних вагонах, вагонах 2-3 класу всіх категорій поїздів міжміського сполучення, а також усіх вагонах регіональних поїздів та в поїздах приміського сполучення". Саме це дозволяє мільйонам студентів відвідувати своїх рідних і близьких, не втрачаючи такого важливого родинного контакту і підтримки.

Нагадаємо, "Нещасний випадок?" Укрзалізниця вляпалася в скандал з психом, який скалічив дівчину в поїзді.

Як повідомляв Знай.uа юні вандали розбили вагон поїзда Укрзалізниці при цьому вони все знімали на відео, після чого все викладали усоціальні мережі на огляд всім.

Знай.uа писав, Укрзалізниця вразила шаленими зарплатами - від 50 до 150 тисяч на добу.