Блогер та економічний експерт Юрій Атаманюк прокоментував викриття корупційної схеми на українській митниці, про яку раніше писали народний депутат Олександр Дубинський та журналіст Євген Плінський.

Читайте Знай в Google News!

Свою думку про міністра фінансів Сергія Марченка, а також його "подільників" Ігоря Калетника і Геннадія Романенка експерт висловив у своєму Telegram-каналі.

"Хочу підтвердити все дійсно так і є! Всі люди Романенка зайшли на ключові посади в митниці! Те що це корупційна схема, сумнівів немає, думаю потрібно всерйоз розібратися як таке могло трапиться і звільнити Марченка негайно вже наступного тижня! Якщо трохи повернутися назад, володіючи інсайдом, можу з упевненістю сказати що Романенко був жостко і показово вигнаний з команди Калетника як, зрадник, аферист і шахрай у 2013 році!" - написав Атаманюк.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

До цього Олександр Дубинський повідомляв на своїй Facebook-сторінці: "Зашквар - міністр фінансів Марченко разом зі старшим подільником в особі Ігоря Калетника (так, так, того самого) і його правої руки Романенком - підминають під себе всі корупційні потоки на митниці. У самому збочененому та гидкому вигляді, який тільки можливий. Вже б самого Хорошковського на митницю повернули, чого там".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, міністр фінансів Марченко вганяє Україну в боргову яму, з бюджету витікають мільярди.

Як повідомляв портал Знай.uа, львів'янин спробував проскочити через кордон з 500 літрами віскі.

Також портал Знай.uа писав, як чернівчанин віз продавати до Італії унікальну реліквію, прикордонники завадили.