На цьому тижні інтернет підірвала історія пса, який протягом трьох років після смерті свого господаря щодня приходив на його могилу.

Про таку зворушливу історію повідомляє ТСН.

Фото: Facebook

Село Романівка, що поблизу Кривого Рогу, нещодавно прославилося на всю Україну в якості батьківщини вітчизняного"Хатіко". Залишившись без господаря, вірний чотирилапий не змирився з життям без нього, і кожен день проводив біля могили найріднішої людини. Повідомляється, що місцевим жителям було відомо про трагічну долю пса, проте ніхто з них не побажав забрати його до себе додому. "Романівському Хатіко" доводилося харчуватися цукерками і печивом прямо з могил, лише зрідка залишаючи кладовище в пошуках більш різноманітної їжі.

Це тривало цілих три роки, допоки криворіжець Ігор Куликовський, що випадково опинився на кладовищі, не звернув увагу на лежачого біля могили пса. Завдяки його посту на Facebook, зазначена історія стала відомою інтернет-аудиторії.

Всі, хто опинився сьогодні на кладовищі, не втрималися і поцікавилися табличкою на хресті. 1979-2017. Запитав у копачів, ті підтвердили - три роки приходить, живе тут, сумує. Таку печаль і відданість навіть у людей в очах не часто побачиш. Ігор Куликовський


Після того як цей сюжет набув суспільного резонансу, вірний чотирилапий зміг знайти тимчасовий будинок - пса прихистила волонтерка Оксана Кравченко. Вона повідомила, що через інтерес до місцевого "Хатіко", який розгорівся через розголос цієї історії в мережі інтернет, адміністрація кладовища намагалася всіляко його прогнати.

Собака нікому не потрібна була. На фото він виглядає вгодованим, насправді худий, видно що не доїдав. Тварина - не агресивна, Добра, Контактна. Насправді просто потрібен господар, який подарує їй любов і ласку і тарілку супу. Зараз у собаки є невелика депресія, тому що він змінив місце перебування, але я думаю, він з цим впорається.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зараз волонтери активно шукають для нього новий будинок і ласкавого господаря.

Нагадаємо, раніше "Закоханий і трепетно ніжний", — Бреда Пітта засікли з юною красунею з Німеччини.

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Тримаю в руках": Влад Яма вперше показав світові свій скарб.

Також "Знай.uа" писав, що Гросу в компанії "голих королів" спантеличила весільною сукнею.