Національний залізничний перевізник, компанія "Укрзалізниця" не припиняє дивувати громадян. Тепер компанія не тільки роздає космічні зарплати чиновникам і забуває про сервіс в пасажирських поїздах, а й залишає без діла цілі ділянки залізниць.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки публікації незадоволеного українця Ігоря Романкова.

Публікація Ігоря Романкова, скріншот: Facebook
Публікація Ігоря Романкова, скріншот: Facebook

"Укрзалізниця почала застосовувати "супер сучасні" екологічні технології? Або це просто результат "реформ" Шевкі-Юріка...? Ділянка колії Львівської філії!", - пише Ігор.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що компанія "Укрзалізниця" попередила, що українські студенти тимчасово не зможуть купувати пільгові квитки на поїзди через чнтернет у зв'язку з тимчасовими роботами. При цьому можливість придбати проїзний документ за пільговою ціною в касі залишатиметься. Якщо у студента є гостра необхідність придбати квиток 1 вересня до 3 години дня, то за пільговою ціною це вийде зробити тільки в касі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, від нового голови Укрзалізниці очікують швидкого реформування галузі, – нардеп Скічко.

Як повідомляв Знай.uа, офіс президента не дозволяв Герусу вести переговори з чиновниками Лукашенка.

Знай.uа писав, Закарпаття заполонила армія безробітних, всьому виною карантин.