На Бориспільській автомобільній заправній станції 29-річний місцевий житель Максим Янов викрав дівчинку. Це сталося на вулиці Лютнева, 1. За словами очевидців, батько дитини в цей момент знаходився в автомобілі, а сама дівчинка зайшла з мамою на заправку і розглядала іграшки, поки жінка стояла на касі. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції в київській області.

Читайте Знай в Google News!

У цей момент невідомий чоловік підійшов до дитини і взяв її на руки, після чого він встиг вийти на вулицю, змусити дівчинку сісти до себе в машину і сховатися в невідомому напрямку.

Для розшуку зловмисника і затримання, за словами глави поліції Київської області Андрія Непобутова, була введена спеціальна поліцейська операція "Перехоплення". Підозрюваний був затриманий в межах міста, завдяки тому, що були залучені наряди місцевої поліції, столиці та сусідніх областей на ряду зі співробітниками Управління карного розшуку поліції Київської області.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Представники правоохоронних органів повідомляють: "Незважаючи на всі складнощі пошуків, працівникам поліції вдалося розшукати викрадача протягом двох годин і врятувати дівчинку від біди. Зловмисником виявився 29-річний чоловік місцевий житель. Дівчинку повернули батькам неушкодженою". Деякі користувачі iнтернету в соціальних мережах розповіли про доброчесність цієї людини, так як є його знайомими.

Зі зловмисником зараз ведуться слідчі заходи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські захисники на Донбасі взяли ситуацію під контроль - тиша на всіх ділянках.

Як повідомляв "Знай.ua", на Закарпатті заробітчанин вночі накинувся на стареньку з ножем - "Мало заробив"

Знай.ua писав, у зірки групи "Дискотека Аварія" знову весілля.