Поточний, 2020 рік, став шокуючим для всього світу, а для Сполучених Штатів – особливо. Скандали напередодні президентських виборів, пандемія коронавірусу, скандали з торговими партнерами, ну і звичайно ж протести Black Lives Matter, які 25-26 серпня спалахнули з новою силою. Однак на цьому проблеми Сполучених Штатів ще не закінчилися. Крім усього іншого в країні вирує ураган "Лаура".


Ураган " Лаура "накрив територію штату Луїзіана і став найпотужнішим ураганом з 2005 року, з часів легендарної"Катріни". У штаті без електрики залишилися понад 75 тисяч будинків. Швидкість вітру досягає 240 кілометрів на годину. Кількість жертв на 29 серпня становить 6 осіб. Також постраждало і одне з найбільших хімічних підприємств Луїзіани-Biolab. На фотографіях і відео видно величезний стовп диму.

На відеозаписах, які публікують користувачі з Луїзіани, видно, як по вулиці літають дерева, вітер зриває з місця автомобілі. Вітер зриває дахи будинків і адміністративних будівель.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадавши, буревій наробив біди на Буковині, зірвані дахи та розчавлені сараї, село у відчаї.

Як повідомляв Знай. ua, злощасний ураган позбавив дніпрян головної визначної пам'ятки.

Також Знай. ua писав, що киян попередили про насуваються грози і Ураган-закривайте вікна і не паркуйтеся під деревами.