Під час навчань військовослужбовці відпрацьовують найрізноманітніші маневри. Особливо це стосується авіації, і один з найсерйозніших навчальних маневрів – відпрацювання зльоту і посадки на звичайній трасі. Однак при таких речах не обходиться без курйозних ситуацій. Одна з таких сталася 28 серпня під час навчань на Західній Україні.

Під час планових навчань винищувач Су-27 відпрацьовував стандартний маневр зльоту і посадки в умовах поза злітної смуги. В якості місця для посадки була обрана траса "Київ-Чоп", яку попередньо перекрили спеціально для виконання цього маневру. Однак військовослужбовці дещо не розрахували, і літак ... збив один із знаків, що знаходилися на трасі.

Інцидент зі збиттям знака був зафіксований на відео. Су - 27" забрав " цей дорожній знак з собою. Інцидент виявився досить незначним, проте все-таки потішив мережу. Чи послідує якесь покарання для співробітників дорожніх служб або військовослужбовців – невідомо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, раніше Незважаючи на зупинку вогню путінські найманці почали активну бойову підготовку

Як повідомляє портал " Знай.ua» Американці продовжують насміхатися над російськими окупантами в Криму, літаючи в небі над Чорним морем

Також " Знай.ua " писав, що Над "голими" харків'янами пронісся вертоліт, військові стрибали людям на голови-пляж в паніці