У Техасі, США, трапилася страшна аварія, яка забрала життя молодят. Такі історії, на жаль, не рідкість у великих містах-в автокатастрофах щодня гинуть сотні і тисячі людей у всьому світі. Всі разом ці випадки - лише гірка статистика. Але кожну окремо не можна читати без сліз.

Їх звали Харлі Джо Морган (19 років) і Ріаннон Будро (20 років). Вони дуже любили один одного, і попереду у них, здавалося було ціле життя. 23 серпня вони одружилися, зареєструвавши шлюб в будівлі світового суду. Після весільної церемонії вони сіли в автомобіль "Шевроле", який вів наречений. Але не встигли побути одруженими і декількох хвилин…

Виїжджаючи на шосе 87, автомобіль молодят зіткнувся з вантажівкою з причепом Ford F-250, який їхав на південь.

Не стримуючи сліз, мама нареченого, Кеннія Морган, розповіла, як все сталося.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Вони тільки що одружилися, вони не були одружені і п'яти хвилин. Я бачила, як помирає моя дитина. На мені була кров Мого Сина, тому що я через всі сили намагалася витягнути його з машини.

У нестямі від шоку і горя, мати намагалася врятувати два життя, які об'єдналися в одну всього декількома хвилинами раніше. Але все було безрезультатно. Від отриманих травм, несумісних з життям, молоді померли на місці.

Нагадавши, Знай писав, що на Хмельниччині маршрутка збила жінку. Постраждала загинула на місці події. Водій дав задній хід і не помітив 50-річну жінку, яка стояла недалеко.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі сталася смертельна ДТП, в якій загинули люди. Позашляховик за нез'ясованими обставинами врізався в розділову огорожу між смугами руху і зробив сальто в повітрі.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі в підвалі лікарні виявили напіврозкладений труп чоловіка.