Меган Маркл, герцогиня Сассекська, під час останніх годин, проведених разом з королівською сім'єю, обіймалася і виголосила зворушливу заключну промову перед персоналом до офіційного відходу з принцом Гаррі і перед поверненням до Канади. Про це повiдомило видавництво Mirror Online.

Читайте Знай в Google News!

В останній день 39-річна герцогиня Сассекська була досить схвильована після несподіваного спільного з принцом Гаррі рішення про відхід з поста високопоставлених членів королівської сім'ї.

Колишня актриса серіалу "Форс-мажори" вилетіла останнім комерційним рейсом, щоб повернутися додому до того, як на наступний ранок прокинеться син Арчі.

Серед тих кількох журналістів, які були запрошені на заключні заручини Меган, був Омід скобі. На цій приватній зустрічі з науковцями з Асоціації університетів Співдружності вона розповідала студентам про їхню роботу за темами, включаючи зміну клімату. Пізніше скобі в книзі "Здобуття свободи" разом з Керолайн Дюран розписав, що ця зустріч була можливістю, щоб востаннє попрощатися зі своєю командою в Букінгемському палаці.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Коли вони обійнялися, Меган Маркл сказала йому: "Так не повинно бути". Омід скобі ж писав: "Співробітники, які були з цією парою з першого дня, оплакували кінець того, що повинно було бути щасливою історією: двоє людей закохуються, одружуються, народжують дитину, служать королеві - кінець. Замість цього вони виїжджають з країни".

Існує думка, що герцогиня сумувала через те, що все пішло не за планом, так як вона з чоловіком готувалася почати нове життя спочатку в Канаді, потім - в Сполучених Штатах Америки.

Скобі також повідомив, що сльози, які герцогиня мужньо стримувала, вільно текли серед знайомих осіб, так як прощання з помічниками проходило за лічені години до вильоту в Канаду.

Вона якось сказала приятелеві, що віддала все своє життя заради цієї сім'ї після звинувачення на свою адресу Про рішення разом з принцом Гаррі відступити. За її словами, "була готова зробити все, що буде потрібно".

Останні публічні заручини як членів королівської сім'ї відбулися в понеділок, 9 березня. Вони відвідали церемонію дня Співдружності в Вестмінстерському абатстві разом з королевою і безліччю інших членів королівської сім'ї.

Меган Маркл якось повідомила, що Гаррі виступає гордим феміністом і "прекрасним" зразком для наслідування для їхнього сина Арчі. Вона досить схвильовано говорила про вплив чоловіка на активістку за права США Глорію Стайнем, коли вони обговорювали жіноче представництво в політиці.

Разом зі своїм братом принцом Вільямом Гаррі розповів про те, що вони замовляють пам'ятник в день 60-річчя матері принцеси Діани. Він буде знаходитися в затонулому саду Кенсінгтонського палацу, де Діана жила до своєї смерті.

Ця статуя, за словами братів, повинна стати нагадуванням про життя і спадщину своєї матері. Через пандемію коронавірусу установка пам'ятника була відкладена до 1 липня 2021 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зневоднена Поклонська попрямувала в ООН через "блокаду" Криму, гряде катастрофа.

Як повідомляв "Знай.ua", президент пояснив необхідність "дружби" з Путіним: "А знаєте чому?"

Знай.ua писав, у Лукашенка переклали відповідальність за " величезний збиток" на Україну: "Суперечить сама собі"