Буквально днями центральний пляж Чорноморська сдійняла на ноги дуже тривожна новина. Виявилося, що водолази знйшли на морському дні міну часів Другої світової війни.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих журналістів.

За інформацією начальника місцевої "Муніципальної варти" Петра Канарьяна, до них надійшов дзвінок з повідомленням про те, що на центральному пляжі в районі бару "Місячне світло" водолази знайшли міну. Виїхавши на місце, зачистили пляж на даному периметрі і оточили територію.

Міна на пляжі в Чорноморському, фото: od.vgorode.ua
Міна на пляжі в Чорноморському, фото: od.vgorode.ua

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

В цей час, відпочиваючі продовжували відпочивати на безпечніших ділянках пляжу і знімати інцидент на камери своїх телефонів. На місце прибули працівники ДСНС та вибухотехніки. Оцінивши ситуацію, вони виявили, що міна старого зразка і швидше за все не підлягає транспортуванню. На даний момент очікуються підводники, які найімовірніше підриватимуть міну у воді.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, у Запоріжжі пенсіонер вирішив підробити мінером.

Як повідомляв Знай.uа, пасажирів поїзда "Миколаїв-Київ" вигнали на вулицю посеред ночі - "Один запізнився".

Знай.uа писав, на Закарпатті московський піп з кадилом і лайкою захопив храм ПЦУ.