Овен

Якщо ви хочете, щоб вас почули, а ваші потреби зрозуміли, говорите про це чітко, ясно і вголос. У оточуючих немає телепатичних здібностей, а сьогодні вам, ймовірно, доведеться про що-небудь попросити. З домашніми будьте максимально щирі.

Телець

Кожен день-привід для маленької перемоги, а сьогоднішній особливо. Ви сповнені енергії і сил, розпорядитеся ними грамотно. На любовному фронті можливо легке непорозуміння, яке буде просто дозволити за допомогою звичайного відвертої розмови.

Близнюки

Зірки розташовують до старанної праці, за який ви отримаєте значну фінансову нагороду. Пильної уваги вимагають здоров'я серцево-судинної і нервової системи. Від шкідливих звичок краще відмовитися.

Рак

Втома і прокрастинація — результат того, що минулого тижня ви вичерпали свій ресурс, вам потрібні перерва і відновлення. Відправляйтеся на природу, в басейн або на сеанс масажу. Займіться творчістю або іншою діяльністю, яка дозволить вам відпочити фізично і духовно.

Лев

Сьогоднішній день-найкращий фон для ділових поїздок і переговорів. Зайва зарозумілість, імпульсивність, можуть стати причиною необачного вчинку. Поточні справи будуть не дуже складними, але зате прибутковими. Удача буде супроводжувати Вас на кожному кроці.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Діва

На службі сьогодні вам слід бути вкрай обережним і уважним. Багато будуть сьогодні надто емоційні. Протягом дня слід уникати категоричності суджень і індивідуальної роботи, що вимагає зосередженості. Вечір краще провести в колі сім'ї.

Терези

Сьогодні такий день, коли варто віддатися цілком і повністю захопив вас почуттю. Напружена домашня атмосфера спонукає Вас провести вечір у товаристві друзів. Якщо вирішується житлове питання, то необхідно буде "покрутитися", щоб не залишитися в дурнях. Перевантаження чреваті нервовим зривом.

Скорпіон

Сьогодні не найкращий день для спілкування зі старшими, батьки стануть наполягати на своєму, переконувати їх марно. Багато будуть сьогодні надто емоційні. Швидше за все, вас чекають сьогодні матеріальні труднощі. Не варто розслаблятися! Вам необхідні сьогодні воля і розум.

Стрілець

Відмовтеся від важкої фізичної роботи по дому і дозвольте собі полінуватися, щоб набратися сил перед настанням осені.

Козоріг

Будьте обережні, щоб не стати жертвою шахраїв. Але і самі не вдавайтеся до обману, навіть якщо немає інших шляхів.

Водолій

Проявіть розважливість і погасіть свої негативні емоції. В цьому випадку ви отримаєте довіру близьких людей.

Риби

Якщо вам хтось подобається, придумайте привід, щоб зустрітися з цією людиною – побачення пройде бездоганно.