Овен

Цей тиждень, наповнений позитивом і дивовижними миттєвостями, здатнтц запам'ятатися на весь рік. Справа в тому, що вас чекають, якщо не цікаві пригоди то досить багато незвичайних вражень. Ваші праці будуть винагороджені. Пам'ятайте, що все старанність, яке ви доклали в минулі часи, піде вам на користь. А ваша мрія опинитися в центрі уваги знайде зовсім інший сенс.

Телець

Можливе посилення головних болів, травми від ударів або порізів. Наберіться сил і терпіння, тиждень складний. Щоб не витрачати свої ресурси, не поспішайте, по можливості-відпочиньте. Сильне внутрішнє перенапруженням призводить до занепаду сил. Слід дотримуватися особливої обережності при користуванні колючо-ріжучими предметами, вогнем, побоюватися перезбудження і спалахів агресивності, уникати бійок, дотримуватися обачність. Заняття спортом допомагають перебувати в спокійному стані.

Близнюки

Сміливі ідеї і грандіозні задуми знайдуть свої обриси, а що почалися перетворення дадуть свої плоди. Так що сміливо в бій, адже на горизонті забрезжіл Світанок .Зустріч, про яку Ви вже встигли забути, дасть свої результати. Причому, за дивним збігом обставин, на цьому тижні ви зустрінете ще одну людину, здатну змінити ваше життя.

Рак

На цьому тижні Ракам будуть важко даватися робочі завдання. Ви можете відчути злість і роздратованість на себе, тому вам доведеться просити допомоги у колег. Але якщо ви повірите в свої сили, то у вас все неодмінно вийде. Головне - не здаватися. Недбалість, яку Ви демонстрували у відносинах, вийде вам боком. Ні! До дефолту наявних відносин справа не дійде, але початок тектонічним зрушенням покладено.

Лев

На цьому тижні намагайтеся більше слухати і спостерігати. Це допоможе вам відновити сили. Вільний час проведіть в тиші, за книжкою або прослуховуванням улюбленої музики. Ймовірно, вам захочеться отримати від нового тижня все і відразу, але зірки радять утриматися від такого бажання.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Навчіться контролювати свої емоції, відновіть свої душевні сили і переведіть фокус на себе – це допоможе сконцентруватися на головному.

Діва

Ваш доленосний орієнтир на вихідні-самоосвіта, тренування інтелекту, підвищення рівня ерудиції. Брак знань треба терміново компенсувати, адже вони потрібні для розвитку в тій області, в якій зосереджена ваша робота.

Терези

Ви-найщасливіший ЗНАК зодіаку тижня. Сонце перейшло в знак Діви-пора братися за роботу. Якщо вас не влаштовує займане становище – то шукайте щось нове, розсилайте своє резюме, розбирайте папери, робіть ремонт у себе в кабінеті (офісі). Ваги-зодіакальні ледарі, вони добре починають справи, але у них не вистачає сил Продовжити і завершити їх. В даний час вам необхідно здійснювати монотонні дії і працювати (можна над собою).

Скорпіон

Скорпіонів на цьому тижні чекатимуть важливі справи і проекти. Будьте впевнені в собі і намагайтеся уникати безініціативності. Вам варто більше часу приділяти робочим завданням, які згодом принесуть свої плоди.В особистих питаннях намагайтеся зберігати холодний розум, адже можете потрапити в не дуже хорошу ситуацію. Більше уваги приділяйте вашому партнеру і спробуйте відверто обговорити всі теми, які хвилюють вас обох.Також не забувайте про власне здоров'я. В кінці тижня уникайте шкідливу їжу і алкоголь. На вихідних чекайте приїзду гостей, з якими ви давно не бачилися.

Стрілець

Цього тижня Стрільцям рекомендовано стежити за грошима. Цілком можливо, що вам доведеться витратити набагато більше, ніж ви очікували.

Тиждень для всіх представників знака буде сповнена бадьорої енергії і сили, спрямованої в позитивне русло. Його бажано присвятити благодійності та відпочинку.

Вихідні краще провести в спокої і детально розібратися із завданнями, які ви поставили собі. Варто бути обачними до здоров'я, не перевантажуйте організм шкідливою їжею.

Козоріг

Козероги на цьому тижні будуть повністю відповідати своєму знаку. Ваше старанність, сила, енергійність і завзятість дозволить вам вирішити всі справи, які, здавалося б, треба досягати дуже довгий час. Втім, щоб не втратити запал, астрологи радять приступати до завдань поступово і не робити все відразу.

На цьому тижні будьте обережні із заняттям спортом і фізичною працею, є ризик отримати травму або постраждати від надмірної перевтоми. Чи не вимучуйте себе за один раз, краще кілька разів підіть в зал і розвантажите свої завдання.

Друга половина тижня сприятлива для роздумів про ваше майбутнє. Подумайте, чи задовольняє вас те коло середовища, в якому ви перебуваєте і що б вам хотілося змінити. Також займіться своїми фінансами і почніть економити кошти. Зекономлені гроші вам неабияк знадобляться вже зовсім скоро.

Водолій

Новий тиждень принесе Водоліям зміни. Якщо ви запланували подорож, то цілком ймовірно, що в період вашого відпочинку у вас виникне новий захоплюючий роман. Не бійтеся таких змін, вони підуть вам лише на користь.

Відносини з керівництвом і колегами покращаться, вам можуть запропонувати підвищення зарплати, або ж запропонують цікавий високооплачуваний проект. Не бійтеся брати на себе відповідальність. Результат не змусить вас довго чекати.

У суботу чекайте сюрприз, від якого ви будете приємно здивовані. Контролюйте свої речі в громадському транспорті, адже можете натрапити на шахрая. Не будьте впертими, адже ваша імпульсивність загрожує сваркою з близькими. У неділю імпульсивність і впертість можуть посварити вас з близькими людьми.

Риби

Риби на цьому тижні будуть в поганому настрої і всіляко будуть зачіпати оточуючих. На початку тижня ви будете надходити трішки необдумано. Втім не варто займатися самоосудженням. Ваш настрій покращиться з плином подій, які прийдуть у ваше життя.

Ваша домашня атмосфера буде бажати кращого. Діти будуть дуже часто вередувати, скандалити і драматизувати всі події. Під впливом цього ви будете дуже роздратованими. Проявіть максимум ніжності, щоб налагодити зв'язок зі своїми близькими.

На вихідних ви будете сповнені сил, так що вам захочеться зробити вдома генеральне прибирання, зробити всі справи, які у вас накопичилися і закрити всі гештальти. Якщо ви виділите час на фізичні навантаження, то будете перебувати в тонусі і гарному настрої.