Самопроголошена "Донецька народна республіка" в 2014 році заявляла про те, що збирається зберегти українську мову і використовувати її поряд з російською. Однак, як відомо, довіряти терористам не можна. Зрозуміло, рано чи пізно обман повинен був розкритися офіційно, і це все-таки сталося. Більше українців вже не використовуватиметься в школах.

Терористичний уряд "Донецької Народної Республіки" повністю заборонив використання української мови в місцевих школах. Крім того, було внесено і ряд додаткових змін до навчальної програми. Зокрема, Географія та історія України виключені з освітньої програми, їх замінили на географію та історію Російської Федерації.

"Міністерство освіти" терористичної організації, що окупувала територію Донецької області, збирається повністю перейти на"російські стандарти освіти". Більш того," Міносвіти "збирається ввести в школах вивчення державного ладу Російської Федерації і"ДНР".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, День Незалежності на Донбасі: бойовики обладнали позиції у бік ЗСУ та влаштували провокацію напередодні

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв портал " Знай.ІА", на Донбасі земля встелена вибухівкою - ЗСУ виявили понад 45 тисяч небезпечних "сюрпризів" від окупантів

Також " Знай.ІА " писав, на Донбасі окупанти провокують ЗСУ на зрив " режиму тиші": стріляють з гранатомета і стрілецької зброї.