У Бердичівському міському районному суді було знову відкладено підготовче засідання у справі про звинувачення місцевого жителя у віці 41 року у вбивстві з необережності власного батька. Все через те, що чоловік вкотре не є на засідання з власної волі.

Читайте Знай в Google News!

Судом були видані численні постанови про доставку цієї людини приводом на адресу обласної та місцевої поліції. Представники правоохоронних органів домоглися примусової явки обвинуваченого, однак той був з явними ознаками алкогольного сп'яніння, тому було визнано, що в такому стані людина не може усвідомлювати те, що відбувається в суді.

До підозрюваного не було застосовано жодного запобіжного заходу, що ускладнює ситуацію. Наступне засідання було відкладено на 4 вересня і чоловік повинен бути знову залучений.

Суд, скріншот: Youtube
Суд, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Він звинувачується у вбивстві з необережності, яке сталося, за версією попереднього слідства, ще у вересні 2019 року. Тоді між ним і батьком стався конфлікт, коли він був п'яний. Він виштовхнув його в коридор, підняв на ноги і виштовхнув з будинку на сходи, через що батько отримав важкі травми, від яких згодом через кілька днів і помер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, адвокати можуть пред'явити позови за незаконне переслідування підозрюваних у справі "Роттердам+"

Як повідомляв "Знай.ua", водіям знову доведеться несолодко, Мінінфраструктури ввело ще й патенти.

Знай.ua писав, прокурор Мамедов отримав по заслугах від українців, у центрі Києва протест - "Покриває вбивць"