Двоє підлітків провели соціальний експеритмент посеред парку. Бекграунд такого космополітизму - просто подивитись на реакцію людей.

Читайте Знай в Google News!

Так, на відео видно, як дівчинка 10-12 років начіпляє собі під футболку вагітний живіт, сідає на лавку і характерно для жінок при надії погладжує його.

Вона гладить свій величезний живіт і робить глибокі вдихи, ніби ось-ось народить. Вона імітує перейми прямо на лавці в парку. Перехожі просто в шоці. Але це ще не найцікавіше. Через якийсь час, з’являється чоловік дівчинки на джипі - хлопчина приміром такого ж віку.

До речі, він теж такого віку, але досить-таки впевнено себе веде. Перехожі вражені тим, що відбувається і не можуть повірити своїм очам, але все ж звертають увагу на дівчинку, яка потребує допомоги. Зрозуміло, що це був звичайний соціальний експеримент. Дівчинка зовсім не вагітна, а джипом керує чоловік ззаду. Поспостерігайте за реакцією людей. А як ви б відреагували?

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, жорсткий карантин в Україні: слуга народу сказав, чого чекати найближчим часом.

Також Знай.ua писав, що Шмигаль пояснив, як проходитиме навчання з 1 вересня в "червоних зонах" карантину.