2020 рік видався особливо складним і насиченим не лише світовими подіями, а й астрологічними. Нинішня осінь, як і попередні сезони, пройде під цілим набором різних ретроградних планет, молодиків, повнів і навіть одного затемнення.

Астрологи розповіли, чого чекати від осені всім знакам зодіаку.

Овен

Не всі ваші справи будуть йти гладко, так, як вам того хотілося б. Але не поспішайте звинувачувати злу долю чи говорити про чорну смугу в житті, адже часто наші плани зриваються лише для того, щоб привести нас в краще місце. Тому довіряйте долі, контролюйте емоції та передчасно не турбуйтеся.

Телець

Тельці, здається, вирішили закохатися в життя цієї осені. Цей знак буде отримувати задоволення навіть від найменших дрібниць в його оточенні і діяльності. А на такий настрій приходить і успіх, і кохання, і нові можливості.

Близнюки

Розпочаті Близнюками справи будуть розвиватися, рости, приносити дохід і успіх. Осінь для представників цього знаку стане часом реалізації їхніх талантів і творчості, які вони будуть вкладати у все, чим займаються. Головне, не зважати на думку натовпу і творити те, що близьке серцю.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Осінь, фото з вільних джерел
Осінь, фото з вільних джерел

Рак

Осінь Раків не буде стабільною, вона буде нагадувати хвилю зі злетами та падіннями різних масштабів. Для того, щоб осідлати цю хвилю, потрібно буде навчитися гнучкості, а часом навіть хитрості, які допоможуть вийти з будь-яких ситуацій з хоча і не завжди великою, але вигодою.

Лев

На Левів восени чекає велика кількість нового досвіду, який був невидимим і недоступним їм раніше. Колись далекі цілі та мрії втілюватимуться в життя, якщо цей знак не побоїться зробити перший крок їм назустріч. Так що Левам за прикладом Мері Поппінс варто чекати на "вітер змін".

Осінь, фото з вільних джерел
Осінь, фото з вільних джерел

Діва

Нові, місцями зухвалі й точно несподівані ідеї поллються потоком у свідомість Дів, на яких чекає нелегка справа: зрозуміти, що з цього всього гідне їхньої уваги. Але як тільки цей знак зрозуміє, куди варто вкласти свої сили, енергію і креативність, їх чекає великий успіх.

Терези

Для того, щоб втілити мрії в реальність, цього знаку належить генеральне прибирання в справах і думках. Цієї осені Терезам варто очистити свій простір від неактуальних проєктів, старих незавершених справ, а свої думки від переживань про минуле. Як тільки зробите це, сміливо приступайте до реалізації найпотаємніших бажань.

осінні мрії, фото з вільних джерел
осінні мрії, фото з вільних джерел


Скорпіон

Скорпіони щось задумали, але поки ревно бережуть все в таємниці. Глибокий всебічний аналіз, аналітичні відомості та посилена робота інтелекту дадуть цьому знаку всі карти в руки в їх наміри. Але не варто бути такими скритними, адже чужу думку часом буває дуже корисним.

Стрілець

Ця осінь буде пов'язана з новинами, пропозиціями та навчанням для більшості представників цього знака. Стрільців може очікувати перекваліфікація, нова професія або якісно новий рівень у своїй сфері діяльності. Сприймайте все життєві події, як уроки, які вам потрібно пройти зараз, щоб не наламати дров пізніше.

Козеріг

На працьовитих Козерогів чекає сезон гедонізму. Відірвіться нарешті від роботи і дозвольте собі насолоджуватися їжею, прогулянками, шопінгом, масажем і всім, чого бажає ваша душа. Тільки тоді, коли ви дозволите собі як слід відпочити і навчитеся отримувати задоволення від життя, вона подарує вам бажане.

осіння мелодія, фото з вільних джерел
осіння мелодія, фото з вільних джерел


Водолій

Для цього знака осінь буде чистим аркушем, з якого їм варто почати все заново. Забудьте старі справи, образи і невдачі, викиньте стару картину і приступите до творення нової, ідеальної і барвистою. Відтепер всі в ваших руках і тільки від вас залежить, якими фарбами заграє ваше життя в цей сезон.

Риби

Осінь може видатися досить емоційною для Риб, яким ні в якому разі не варто придушувати свої почуття. Події будуть захльостувати представників цього знака і для того, щоб в них не потонути, потрібно знаходити вихід емоціям різного спектру і не забувати про ментальний відпочинок.

осінні емоції, фото з вільних джерел
осінні емоції, фото з вільних джерел