Відомий мандрівник Михайло Зарубін, який стверджує, що побував у всіх країнах світу, розповів про чудернацькі звичаї Свазіленду, де він провів аж цілі три дні і майже познайомився з королем.

Читайте Знай в Google News!

Про це йдеться у публікації, розміщеній на його сторінці в соціальній мережі Instagram.

Країна - дивовижний природний край. І хоча об'їхати її можна всього-то за кілька днів, тут є і велика п'ятірка тварин, і національні парки, і дамби, і корисні копалини. Чому ж країна знаходиться за межею рівня бідності?

Всьому виною витрати Короля.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Король Мсваті ІІІ, фото Wikimedia Commons
Король Мсваті ІІІ, фото Wikimedia Commons

Мсваті III - монарх з великої літери. 35 років при владі зробили свою справу і він давно відчув себе господарем. У нього 13 офіційних дружин і 40 дітей. Щороку відбувається 8-денний свято вибору нової дружини. А відбувається це так.

На єдиний стадіон країни, який прикрашається з нагоди урочистості, зобов'язані приїхати абсолютно все незаймані жінки Свазіленду. Вісім ночей вони танцюють особливий обрядовий танець і якщо хтось приглянеться монарху, вона стає новою дружиною. На свято витрачається 10% бюджету країни.

Кожна мріє стати нею і дівчата зберігають цноту часом до 35-40 років. Хоча в країні є закон "про цнотливість", який забороняє інтим дівчатам до 21 року, штраф - 1 корова. Цікаво, що Король одного разу сам його порушив, взяв за дружину малолітню красуню. І оплатив штраф.

У кожної його дружини є свій палац і армія обслуги. Житло потопає в розкоші, а будь-яка критика способу життя карається смертною карою як посягання на Корону.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, білі спальні, півонії та дзеркала — в яких умовах жила Меган Маркл до зустрічі з принцом Гаррі.

Як повідомляв Знай. ua, Маркл пускає іскри від ревнощів - Гаррі з сусідкою "зависає" в барі, поки Меган няньчить дитини.

Також Знай.ua писав, хто управляє іспанським Монархом - два слова змусили його Величність заметушитись.