Українці отримають пенсії за героїчно загиблих в АТО родичів, у ПФУ розповіли про нарахування

Кабінет Міністрів України 3 серпня 2020 року ухвалив постанову № 674 "Про додатковий соціальний захист окремих категорій осіб". Документ застосовується починаючи з 1 серпня 2020 року й поширюється на членів сімей окремих категорій осіб.

У частини українців заберуть субсидії: у Мінсоцполітики пояснили, як прийматиметься рішення

В Україні діє 373 постанова Кабінету міністрів, яка дозволяє забирати субсидії у сімей, у яких є заборгованість по комуналці. Про це розповів заступник Міністра соціальної політики Віталій Музиченко.

В Україні суттєво зросли борги по зарплаті

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Зростання середньої зарплати в Україні призвело до зростання заборгованості роботодавців перед співробітниками. Згідно з даними Державної служби статистики, станом на 1 серпня українські підприємства заборгували працівникам 3,4 млрд грн, що на 8,1% більше, ніж минулого місяця (3,15 млрд грн).

У Зеленського розповіли, як пройде 1 вересня в Україні: хто точно не сяде за парти

1 вересня не всі українські школярі сядуть за парти через карантин. Зокрема, до школи не підуть учні, які мешкають в регіонах, де діє "червона" зона через надмірну кількість заражень коронавірусом.

Раніше не вийде - скільки потрібно "відпахати" українцям, щоб вийти на пенсію

На офіційній сторінці Міністерства соціальної політики України в соціальній мережі Facebook опубліковано відповідь на питання: "Скільки років стажу потрібно, щоб вийти на пенсію?".