Буквально днями відпочиваючі на одеському пляжі спостерігали барвисту картину – парочка закоханих вирішила зайнятися сексом на лавці біля "Аркадії" просто посеред білого дня.

Читайте Знай в Google News!

Як повідомляє Telegram-канал "Ху**ая Украина", в той момент повз них проходили здивовані люди, проте коханці не звертали на це ніякої уваги. Очевидці були в шоці від того, що відбувається і почали знімати все на камери телефонів.

Стурбовані туристи викликали поліцію. До слова, один з правоохоронців теж вирішив зафільмувати момент на камеру, потім вже затримав пару і відвіз їх у відділок для з'ясування обставин.

"Пара вирішила прилюдно розважитися, а відеозйомку взяв на себе поліцейський, після чого забрав збоченців у відділок", - вказується в повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Пляж в Одесі, скріншот відео
Пляж в Одесі, скріншот відео

Уточнюється, що коханці на момент інциденту були в стані наркотичного сп'яніння.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Хмельницькому молода пара в стані алкогольного сп'яніння намагалася зайнятися сексом у біотуалеті, але жінка впала у вигрібну яму.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Кременчуці п'яний водій зайнявся сексом з пасажиркою на очах у копів.

Також портал Знай.uа писав, що в Харкові одна парочка без комплексів вирішила зайнятися сексом просто в самому центрі міста.