Кортеж президента України Володимира Зеленського приїхав на партійний з'їзд до Конгресно-виставкового центру "Парковий" і потрапив під крики ошуканих інвесторів житлових комплексів.

Читайте Знай в Google News!

На понеділок, 31 Серпня, був запланований позачерговий з'їзд партії "Слуга народу" для того, щоб представити кандидатів на посади голів обласних центрів. Тому район КВЦ "Паркового" був посилений нарядами правоохоронних органів, які чергують біля самого центру і в Маріїнському парку. Про це повідомили в Telegram-акаунті PavlovskyNews.

Читайте Знай в Google News!

Один з правоохоронців дозволив собі вдарити плечем протестувальника після того, як президент Зеленський заїхав на територію. Через це зав'язалася бійка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Мітингувальники, які є ошуканими інвесторами, таким чином хотіли донести Володимиру Зеленському, що через дії представників житлових комплексів сотні сімей залишилися без даху над головою. В основному це стосується забудовника Войцеховського.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Рада відповіла Кравчуку про амністію і вибори на Донбасі: "Військовий злочин"

Як повідомляв "Знай.ua", Коломойський притягає Конституційний суд, щоб зберегти пільгову ціну на струм і розкрадати " Центренерго"

Знай.ua писав, Герус повинен понести відповідальність за медіа-міф "Роттердам+", - експерт. Він не виключив, що правоохоронні органи можуть почати розслідування за фактом нанесення державі збитків через розтрату коштів на проведення цього розслідування.