2020 рік видався особливо складним і насиченим не лише світовими подіями, а й астрологічними. Тому не дивно, що представники різних знаків Зодіаку сподіваються, що хоча б з осені прибуде до них і біла смуга щастя й удачі.

Гороскоп від астролога Bасиліси Bолодіної назвав знаки Зодіаку, які розлучаться у вересні з чорною смугою невдач.

Овен
Гороскоп з радістю повідомляє Овнам про те, що вересень виявиться для них максимально вдалим періодом у всіх сферах життя. Найважливіше те, що у представників цього знаку вийде нарешті зійти з тривалою чорної смуги, яка заважала просуватися вперед і досягати бажаного. Вважайте, що початок осені подарує можливість за одну мить позбутися старих проблем і невирішених питань, що накопичились. Весь час, що залишився, Овнам слід використовувати з розумом. Проаналізуйте ситуацію на роботі й вступайте в конкуренцію за нову посаду. Не соромтеся поштовхатися ліктями, адже є всі шанси досягти бажаного.

Рак
У вересні Ракам посміхнеться Всесвіт, наділивши їх безмежним запасом енергії, сили та віри в себе. Саме цього їм не вистачало останнім часом, через що вони почали дивитися на світ крізь чорно-білий фільтр. Все здавалося негативним, сумним і похмурим. Але настав час розігнати тугу-печаль. Перший місяць осені дозволить всім охочим значно поліпшити своє життя і навіть вийти на абсолютно новий рівень.

B роботі успіх прийде завдяки новим ідеям і працьовитості. Раку слід уважно вибирати проєкти та людей, з якими плануєте працювати. Керівник ставиться до вас прихильно, так що можна розраховувати на матеріальні бонуси й зростання зарплати.

Скорпіон
Серпнева чорна смуга заставила Скорпіона повністю розчаруватися у своїх силах. Через кілька невдалих рішень і неправильних дій склалася думка, що ви повний невдаха, який ніколи нічого не досягне. Але це був всього лише короткочасний напружений період, і Всесвіт вже готовий вивести вас на світло. Вересень перетворюється для Скорпіонів на білу смугу удачі. B цей період вони зможуть виправити допущені помилки та взятися за нову справу. Надзвичайно важливо, щоб Скорпіон знову почав вірити в себе і приступив до активного руху вперед. Також варто бути більш поступливими й дипломатичними в особистому житті, що дозволить налагодити зв'язок з рідними та коханою людиною.

Риби
Випливе з чорної смуги провалів і проблем і знак зодіаку Риби. Причому представникам цього знаку не доведеться щось для цього робити, адже вони є улюбленцями долі, яким просто пощастить. Але вересень не просто позбавляє від неприємностей, а створює вдалі умови для досягнення успіху. Так, наприклад, на початку осені Риби можуть вельми збагатитися. Але для цього доведеться взятися за новий проєкт і довести його до логічного завершення. Просто проявіть відповідальність і реалізуйте одну зі своїх геніальних ідей. Також це вдалий період для ділових знайомств і переговорів. Астропрогноз каже, що у Риб є всі шанси укласти вигідну угоду.