У вівторок, 1 вересня, стало відомо про те, що біля будівлі Офісу президента України в Києві виявили "бойову гранату".

Читайте Знай в Google News!

Народний депутат від партії "Слуга народу" Олександр Качура повідомив у своєму Telegram-каналі, що вулицю Банкову перекрили правоохоронці. За його словами, поліцейські проводять слідчі дії на місці події.

"Під Офісом президента проходять слідчо-оперативні заходи. Прохід через вулицю Банкову перекритий поліцією. Кажуть, знайшли бойову гранату", - заявив нардеп.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Офіс президента, фото PavlovskyNews
Офіс президента, фото PavlovskyNews

Як повідомляє Telegram-канал PavlovskyNews, слідчі дії тривають вже дві години.

"Як повідомили нам у поліції, в залишеній чорній сумці знайдено предмет схожий на бойову гранату. Оперативна група намагається розпізнати його і розмінувати", - йдеться в повідомленні.

Пізніше з'ясувалося, що під ОПУ гуляв чоловік 1966 року народження, який привернув увагу поліцейських і під час перевірки у нього виявили предмет схожий на гранату.

Для з'ясування обставин поліцейські доставили громадянина в Печерське управління. Гранату відправлено на експертне дослідження.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, нещодавно у Львові неадекват "замінував" лікарні, церкви і вокзали, і "заразив" місто новим вірусом.

Як повідомляв портал Знай.uа, киянин став жертвою нахабного викрадення, скрутили і в авто – копи ввели план "Перехоплення".

Також портал Знай.uа писав, що потяг напрямком "Миколаїв-Київ" був зупинений на станції біля села Явкине Баштанського району Миколаївської області, з нього евакуювали всіх пасажирів – причиною таких дій стало повідомлення про мінування складу.