Кандидат в мери Києва від партії Слуга народу Ірина Верещук осоромилась в прямому ефірі, не зумівши відповісти журналістам, де знаходиться історичне місце у столиці.

Так, журналіст Hromadske запитав у Ірини Верещук, як дістатися до Пріорки, на що нардепка відповіла, що не знає і не вважає за потрібне про це говорити.

"Ні не можу (сказати, як проїхати до Пріорки - ред.). Я не вважаю за потрібне це зараз обговорювати. Я думала, ми все-таки будемо говорити про візію, майбутнє, законодавчі зміни", - відповіла Верещук.

Варто зазначити, що Пріорка - історична місцевість на півночі Києва, яка продовжує Куренівку і межує з Мостицьким масивом, Вітряними Горами, Мінським масивом і Оболонню.

В мережі вже відреагували на слова Верещук.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Так, відомий столичний блогер Павло Нусс вважає, що Київ для висуванки від "слуг" - не більше ніж плацдарм для реалізації своїх політичних амбіцій. При цьому він радіє з того, що у Верещук на сьогодні немає ні найменшого шансу стати мером Києва.

"Візію їй подавай .... Та ти б місто спочатку вивчила, візіонерка», - написав блогер.

Кандидат в мэры Киева от "Слуги народа" Верещук не смогла обьяснить, где находится Приорка в Киеве. Да оно и понятно,...

Geplaatst door Pavlo Nuss op Dinsdag 1 september 2020

Користувачі відреагували на допис блогера і висловили своє обурення низьким рівнем розумових здібностей нардепки від "слуг", яка "преться" в мери Києва.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Верещук відповіла на звинувачення на свою адресу

Як повідомляв портал Знай.ua, Верещук зажадала розслідувати корупційні дії чинного міського голови Віталія Кличка і "смотрящего" Дениса Комарницького

Також Знай.ua писав, Фаріон назвала соратницю Зеленського Верещук "панельною дурепою"