2 вересня у місті Путивль Сумської області патрульний поліцейський погрожував жінкам вогнепальною зброєю. Про це повідомляє громадська організація "Стоп корупції" у Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Дорогою в наметове містечко туристки зайшли в супермаркет "АТБ" без медичних масок. Після зауваження продавчині – повернулися до машини і зайшли повторно вже в засобах захисту. На місці були поліцейські, які провели з ними бесіду.

"Через півтори години ті ж правоохоронці зловили жінок на вулиці і стали вимагати підписати протокол про адміністративне правопорушення, наполягаючи на необхідності йти у відділення", - вказується в повідомленні.

Тоді жінки сіли в машину, щоб забрати паспорти. А потім вирішили виїхати з місця інциденту. Але копи почали кидатися на машину, а один з них дістав пістолет. Під дулом пістолета жінок змусили вийти з машини з метою притягнення до адміністративної відповідальності за відсутність масок.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На Сумщині патрульний поліцейський погрожував пістолетом жінкам з дитиною. Причина – за півтори години до того вони...

Geplaatst door Стоп корупції op Dinsdag 1 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, на Франківщині озвірілий підліток вбив дідуся і відправив бабусю в реанімацію.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Києвом арматура випала з вантажівки і проткнула легковик з людьми.

Також портал Знай.uа писав, що у Мукачеві банда малоліток пограбувала перехожого – роздягли "до трусів" та втекли ділити награбоване.