Молодий 19-річний хлопець Андрій із Закарпаття поїхав на заробітки в Італію, і зустрів там свою любов. Щоправда, довелося для цього почекати декілька років. Хлопець був красенем на все село, то ж і вродливі та багаті італійки не оминали його увагою.

Читайте Знай в Google News!

Історію кохання молодого українця та італійки розповіло видання "Право на слово". І хоча Андрій довгий час був байдужим до італійських дівчат, кохання наздогнало його несподівано. Його звела з розуму ця жінка, її манери, волосся і навіть парфуми, що нагадували запах конвалії.

Парфум, фото: pixabay.com
Парфум, фото: pixabay.com

Однак, дівчина не наважувалася привести його додому, адже її батько був знаним банкіром. Водночас сам Андрій боявся що дівчину вразить бідність його родини. Він вирішив, що спочатку заробить грошей, перебудує хату, зробить ремонт. І лише тоді запросить її в гості. Та все обірвалося в один день.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На будівництво, де працював хлопець, одного дня прийшов незнайомий добротно одягнений чоловік і влаштував Андрію неабиякий скандал. Виявилося, що це був батько тієї італійською дівчини, яку покохав молодий закарпатець. Він строго заборонив зустрічатися з його донькою та пообіцяв влаштувати проблеми, якщо той не забереться в Україну.

Андрій почувався приниженим і наступного дня зібрався додому. Згодом заробітчанин поїхав на роботу в Іспанію. І хоча минуло багато років, а хлопцю на той час виповнилося 27, забути кохану дівчину він так і не зміг.

Італія, фото: pixabay.com
Італія, фото: pixabay.com

І от якось йому випала нагода по туристичній путівці поїхати в Італію. Всю поїздку Андрій почувався знервованим, і ось в метро почув запах знайомих парфумів. Хлопець різко озирнувся - і побачив ту саму дівчину, яку не міг викинути із серця стільки років. Закохані кинулися в обійми один одному.

Дівчина розповіла, що її батько збанкрутував. Його серце не витримало такого удару і він помер. Італійка зізналася, що всі ці роки шукала Андрія і була вірна йому, сподіваючись одного дня зустріти того, кого любила понад усе. Тепер Андрій не боявся, що дівчина його кине чи на заваді їхньому щастю стануть родичі. А вона вже не боялася наразитися на гнів батька.

Того ж року вони одружилися, а мама італійки з радістю прийняла зятя. Ще більше вона зраділа, коли народився внук. Ось така неймовірна любов по-італійськи трапилася з українським заробітчанином.

Італія, фото: pixabay.com
Італія, фото: pixabay.com

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, картопляні ватрушки з соковитою начинкою: жодних особливих компонентів, а смак дивовижний. Зі звичайної картоплі можна приготувати оригінальні та смачні ватрушки з начинкою

Як повідомляв портал "Знай.uа", запіканка з кабачків і сиру - простий рецепт неймовірно ніжної страви з апетитною рум'яною скоринкою. Запіканка з кабачків і сиру готується на початку сезону зі свіжих молодих овочів.

Також "Знай.uа" писав, солодкі вареники з ягодами - найсмачніший рецепт страви, яку ви захочете готувати щодня. Пропонуємо спробувати найсмачніший рецепт солодких вареників з ягодами.