Тарифи на світло у дворах і під'їздах будуть трохи менше. Про це повідомили в Telegram-каналі партії Слуги народу.

Читайте Знай в Google News!

"За світло у дворах, ліфтах і під'їздах можна платити менше. Відтепер тарифи для побутових потреб ОСББ та ЖЕКів будуть такі ж, як і для населення. Відповідне рішення підтримав сьогодні парламент постановою законопроекту № 2098", - сказано в повідомленні.

Відомо, що раніше електроенергію для освітлення придворових територій купували за цінами для непобутових споживачів, які є вищими.

Тепер ситуація зміниться. До того ж за тарифами для населення споживатимуть електроенергію і котельні, розташовані всередині або на даху житлового будинку, гуртожитки переселенців і релігійні організації.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Комунальні тарифи, скріншот: YouTube
Комунальні тарифи, скріншот: YouTube

Раніше Нафтогаз опублікував нові розцінки на газ для населення. У зв'язку з цим українцям доведеться віддати на 45% більше, ніж минулого місяця. Нова ціна діятиме у вересні 2020 року. Про ці зміни повідомила прес-служба Нафтогазу на офіційному сайті компанії.

Новий тариф на газ вказаний з ПДВ, але без урахування розподілу газу та інших націнок. Після змін за газ потрібно буде заплатити 4,7 грн за 1 кубічний метр, що на 45,2% вище, ніж була ціна місяць тому.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українці отримають "золоті" платіжки за газ восени.

Як повідомляв Знай. ua, українці отримають "золоті" платіжки за газ - пів зарплати одним махом.

Також Знай. ua писав, що в Україні подорожчає проїзд і зникнуть маршрутки через реформу Кабміну.