Відомий астролог Павло Глоба дав поради на сьогодні, 3 вересня, для всіх Знаків Зодіаку. Це день він радить провести під гаслом "Розумна людина ставить собі межу навіть в добрих справах. (Мішель де Монтень)". Відповідний допис з'явився на сторінці Астрологічний інститут Павла Глоби в Інстаграмі.

Читайте Знай в Google News!

Павло Глоба сьогодні, 3 вересня, закликав контролювати свої почуття і остерігатися необдуманих вчинків. Сьогоднішній день, згідно з прогнозом астролога, дуже важливий. Він вимагає бадьорості духу і вміння орієнтуватися у швидко мінливих обставинах.

Гороскоп, фото: pixabay
Гороскоп, фото: pixabay

За словами Глоби хвороби цього дня пов'язані зі пристрітом і поганою енергетикою. Тому слід відмовитися від поганих думок, це запорука одужання. Астролог зауважує, якщо на вас падає перо птиці - до удачі в матеріальних справах. Сильний зустрічний вітер - знак допомоги. Все падає з рук - до хвороби.

Глоба попередив, що сьогодні всі хороші сни можуть здійснитися з точністю до навпаки. Наприклад, бачити птахів - знак випробувань. Літати уві сні - до подолання небезпек. Бачити себе в дзеркалі - знак наклепу.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Корисними 3 серпня будуть наступні продукти: печиво, коржі, млинці, вареники, пельмені. Водночас не рекомендуються: вино, м'ясо, гриби, зелень, курячі яйця.

Щодо кольорів, то сприятливі білі, жовті, помаранчеві і темно-червоні тони. Глоба радить відмовитися від темних, сірих і блакитних відтінків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що астрологи склали любовний гороскоп на 24 серпня для всіх знаків Зодіаку

Як повідомляв портал "Знай.uа", весілля японської принцеси і простолюдина вкотре не відбулося

Також, "Знай.uа" писав, що подружжя прожило разом 65 років і відкрило секрет любові