Овен

Сьогодні у вас буде велика спокуса саботувати поставлену мету. Не піддавайтеся, адже маленька лінь може пустити під укіс великі плани. Ключ до успіху-самодисципліна.

Телець

Сьогодні ваше тіло буде схильне до набору зайвої ваги, тому, якщо ви стежите за фігурою, то краще влаштуйте собі розвантажувальний день, або приділіть більше уваги фізичній активності. Близьким може знадобитися ваша моральна підтримка, так що не відмовляйте їм у розмові по душах.

Близнюки

У цей день можливі коливання настрою, які вплинуть на стосунки з родичами або товаришами по службі. Тому Тримайте свій емоційний стан під контролем. У фінансовій сфері очікує успіх.

Рак

Можливо, ви будете втягнуті в чуже з'ясування відносин в якості свідка, або"буфера". Постарайтеся вислизнути з епіцентру цієї бурі делікатно, збережіть свою нервову систему в порядку. Увечері вирушайте на побачення, ретельно продумавши культурну програму. Вас чекає маса вражень.

Лев

У цей день вам захочеться керувати, виникне спокуса вказувати іншим людям, що їм робити. Пам'ятайте, що цього ніхто не любить, кожен має свою голову на плечах. Поради давайте тільки тоді, коли вас про це просять — так вам вдасться уникнути багатьох конфліктів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Діва

Нехай у Вашому безумстві буде система. Ви будете схильні до поспішних висновків щодо людей і ситуацій, уникаючи необхідних кроків для винесення судження. Що б ви не робили, уникайте йти шляхом найменшого опору. Розумніше буде уважно вивчити всі варіанти, навіть якщо здається, що Ви вже все знаєте і все очевидно. Ваша голова працює як ніколи добре, і саме ви можете відшукати рішення, яке всі упустили в силу упередженості. Будьте сміливі і геніальні. Змініть світ.

Терези

Це хороший день, щоб подбати в першу чергу про себе. Відкиньте на другий план обов'язки перед іншими і виділіть більше часу на влаштування свого життя.Сьогодні сміливо втілюйте в життя свої епатажні плани - є високі шанси на успіх. Завдяки своїй працездатності ви зможете гори згорнути.

Скорпіон

У цей день не виключена поява на вашому горизонті людини, який спочатку стане лише симпатизувати, а після близько до серця сприйме всі ваші турботи і допоможе їх вирішити. У житті багатьох Скорпіонів настає світла смуга, ви відчуєте прилив сил і енергії. Якщо будете ініціативні на роботі, зможете налагодити вигідний діловий контакт, а нове знайомство допоможе зайняти активну життєву позицію. Робіть ставку на матеріальну вигоду, оскільки вам необхідно бути незалежними від інших. Вільний час вечора присвятіть собі, своєму здоров'ю та відпочинку.

Стрілець

Спокій і витримка знадобляться Стрільцям для досягнення поставленої мети. Альтруїзм і бажання поділитися з колегами ідеєю або фінансова допомога друзям в підсумку принесуть вигоду вам. Увечері будьте уважними до коханої людини, поступайтеся в дрібницях. У цей день на перший план у багатьох Стрільців вийдуть родичі старшого покоління, вимагаючи турботи і уваги. Якщо знайдете для них час, подяки не буде меж.

Козоріг

Слідкуйте за всім, що відбувається на роботі, і постарайтеся не допускати помилок. Можливі невеликі структурні або штатні зміни, в цьому випадку важливо не упустити свій шанс, використовуйте ділові контакти, вміння увійти в довіру до співрозмовника, а також допомогу друзів. Увечері не виключені розбіжності з родичами з приводу фінансових витрат. Любовний роман може зайти в глухий кут, однак це стане лише початком нового витка взаємин.

Водолій

Водоліїв чекає приємна зустріч. 4 вересня-гарний час для вирішення ділових питань, тільки необхідно мати чітке уявлення про те, чого ви насправді бажаєте домогтися. Ви без особливих зусиль зможете знайти корисних знайомих, що для професійного зростання зараз особливо важливо. Завдяки їх підтримці вам в майбутньому вдасться здійснити задумані плани, а якщо так і трапиться, то не забудьте подякувати своїм помічникам.

Риби

Дорогі Риби, гороскоп обіцяє день, сприятливий для нових знайомств, прогулянок і поїздок. Багатьом Рибам в цей день знадобиться свіжий погляд на речі. Подивіться, який прекрасний світ навколо, і в ньому живете ви! Такий підхід до подій піде на користь. У діловій сфері можлива втрата контролю над робочим процесом, і все тому, що ви раз у раз замислюєтеся над зовсім не діловими речами. Однак якраз 4 вересня ви зможете по-новому зрозуміти внутрішній світ свого супутника життя, а також реалізувати себе в справах творчих.