У США стався кричущий випадок смерті афроамериканця Деніела Пруда під час затримання копами з їхньої вини. Даний інцидент може спровокувати нову хвилю протестів в країні.

Під час затримання поліцейські наділи чоловікові на голову мішок і протримали так кілька хвилин притиснутим до асфальту.

Читайте Знай в Google News!

Страшний випадок стався в Рочестері (штат Нью-Йорк) ще 23 березня. Про це пише Democrat and Chronicle. Але оприлюднили його тільки на початку вересня.

До Служби порятунку зателефонував брат Деніела. Він повідомив, що хлопець вибіг на вулицю голим і кричав, що у нього коронавірус. Виявилося, що у чоловіка сталося психічне загострення.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Поліцейські прибули на місце і наділи на голову Деніела спеціальний мішок. Чоловік чинив опір і вимагав дати йому пістолет.

Для того, щоб заспокоїти афроамериканця поліцейські притиснули його до асфальту і придавили спину коліном. Він припинив подавати ознаки життя через кілька хвилин.

На місце тут же приїхала швидка допомога, він помер у лікарні через тиждень після інциденту. Згідно з висновком судмедексперта, причиною його критичного стану стала саме асфіксія. Крім того, з'ясували, що психологічне загострення сталося після отруєння фенциклідином, в мережі з'явилося відео затримання.

Деніел помер у лікарні 30 березня. Протягом тижня його життя підтримували штучно. Від апарату забезпечення його відключили через смерть мозку.

Ставок народився в Чикаго і жив там зі своєю сестрою. Чоловік приїхав в Рочестер 22 березня до брата. Він не був одружений, дітей у Деніела не залишилося.

"Деніел ніколи ні з ким не був агресивний. Деніел ніколи нікого не турбував, - сказав брат загиблого. - А поліція зверталася з моїм братом як зі сміттям".

Про це стало відомо тільки на початку вересня, що спровокувало масові протести і співробітники поліції навіть намагалися заспокоїти мітингувальників сльозогінним газом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, з 10-річною малятком жорстоко розправилися прямо біля будинку, підозрюваний теж дитина.

Як повідомляв Знай. ua, молоденький курсант пустив кулю в лоб через нещасливе кохання, загиблий курсу в Житомирі залишив записку до дівчини, яка так і не відповіла їм взаємністю.

Також Знай. ua писав, що під Дніпром чоловік спалив себе після інсульту, облився бензином і чиркнув сірником.