У Білорусі співробітники міліції їздять по школах та залякують дітей статтями про адміністративне правопорушення. Очевидно, такі методи обрали з метою припинити будь-яке бажання молоді виступати проти системи ще "в зародку".

Про це повідомив телеграм-канал "Nexta Live".

"Гастролери з міліції продовжують їздити по школах і залякувати дітей статтями про адміністративне правопорушення. Напевно розраховують таким чином на корені припинити будь-яке бажання молоді виступати проти системи. Судячи з реакції школярів, залякати їх все ж не вдалося.", - йдеться в повідомленні.

У Білорусі міліція їздить по школах, скріншот з відео
У Білорусі міліція їздить по школах, скріншот з відео

У Білорусі міліція їздить по школах, скріншот з відео
У Білорусі міліція їздить по школах, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, 1 вересня у Білорусі пройшло не на святкових лінійках або за партами університетів, а на вулицях у масових протестах. Там відбулася наймасштабніша акція протесту в історії країни. Всіх громадян закликали закрити навчальні заклади, магазини і підприємства, щоб вийти на мітинг проти диктаторського режиму Олександра Лукашенка.

Студенти рухалися від своїх університетів до центру міста. Періодично, на їхньому шляху зустрічалися силовики. Спочатку протестувальники обходили їх стороною, проте пізніше їм довелося силою пробиватися через кордони.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лариса Білозір з групи "Довіра" засвітила у Раді сумочку від бренду Hermès Kelly за $10 тисяч

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці отримають пенсії за героїчно загиблих в АТО родичів, у ПФУ розповіли про нарахування

Також "Знай.ua" писав, що Білоруські студенти вийшли на протест проти Лукашенка і потрапили в лапи ОМОНу: "Хапали всіх, люди кричали"