Небайдужі одесити виявили в міському парку дитину з інвалідністю, яка жила серед сміття і спала під парканом. Люди звернулися в соцслужбу з вимогою втрутитися і допомогти хлопчикові і його родині. Як виявилося, в парку малюк жив не один, а з такими ж бездомними мамою і татом. Історію цієї родини розповів у своєму Facebook заступник начальника відділу ювенальної превенції управління регіонального главку Національної поліції Дмитро Ревун.

Читайте Знай в Google News!

Батьки 9-річного хлопчика опинилися у важкій життєвій ситуації, позбувшись житла і роботи, тому змушені були жити кілька днів прямо в парку, навпроти того будинку, де раніше проживали. Одесити виділи, як дитина розкладав на камені свої шкільні Зошити, грав з кошеням і не відходив він мами. "Його батько-сирота, якого нічим не нагородила доля, а суспільство і держава нічим йому не допомогли. Як і багато хто з-поміж сиріт батько дитини залишився за бортом і допускав помилки, багато помилок, за які розплачується не тільки він сам", - розповів Ревун.

Дитина жила в парку, фото - Facebook
Дитина жила в парку, фото - Facebook

Батькам пояснили, що дитина не може і далі залишатися в парку. Малюкові теж детально пояснили всю належну процедуру: спочатку його направлять в лікарню, а потім в центр соціально-психологічної реабілітації дітей. Мама і тато дитини також заспокоювали сина і підкреслювали, що його ніхто не залишить, йому буде краще в центрі, ніж з ними в парку. Також дитині пообіцяли, що вона буде на зв'язку з батьками телефоном. Також Дмитро Ревун подякував небайдужим людям, які в мережі йому розповіли про ситуацію.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На цьому допомога одеситів не закінчилася, багато з них після розголосу ситуації в соцмережах, висловили бажання допомогти родині. Хтось пропонував гроші, деякі готові були працевлаштувати і надати житло, щоб надалі сім'я отримала можливість знову возз'єднатися.

Дитина жила в парку, фото - Facebook
Дитина жила в парку, фото - Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, у батька двох дітей з Франківська відмовили нирки, дружина благає про допомогу.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що маленьку принцесу спалює агресивний рак, батьки благають про допомогу.

Також портал "Знай.ua" писав, що на Прикарпатті горе-мати викинула пляшку заради дітей, змінити життя може кожен.