У центрі грузинської столиці Тбілісі прогримів вибух, є жертви та постраждалі.

У п'ятницю, 4 вересня в центрі Тбілісі біля Філармонії на території клубу Dejavu прогримів потужний вибух. Про це повідомляє видання Спутник.

На місце події прибули пожежно-рятувальні бригади й патрульна поліція. В цей час територія навколо філармонії оточена.

Як повідомляє Перший канал Громадського телебачення Грузії, за попередньою інформацією, одна людина загинула, двоє постраждали. Поранених доставили на швидкій допомозі в лікарню.

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

За попередньою інформацією, вибух стався в клубі Dejavu. Там проходив ремонт і вибухнув газовий балон. Три людини постраждали, одна загинула. Про інші деталі поки не повідомляється.

Це не перша надзвичайна ситуація в Тбілісі цього дня, яка сталася через газ.

Раніше в одному з житлових будинків грузинської столиці стався витік газу. У Службі по управлінню надзвичайними ситуаціями повідомили, що через вибух в одній з квартир сталася пожежа. Вогонь вдалося швидко ліквідувати, серйозних руйнувань немає. Мешканців сусідніх квартир рятувальники оперативно евакуювали.