У китайській провінції Чжецзян, в місті Веньчжоу стався смертельний випадок з нареченою під час весільної фотосесії. Відеозапис з місця подій був опублікований на сайті Newsflare.

Читайте Знай в Google News!

Зйомка весільних фотографій проходила на березі моря, коли фотографа, візажиста і наречену накрило великою хвилею і віднесло в море. Відомо, що тіла нареченої і візажиста вдалося відшукати бригаді рятувальників, проте ж фотограф — досі числиться зниклим. У момент порятунку нареченого, він міцно тримав свою кохану.

Минулого року трагічна ситуація сталася з американськими молодятами. У штаті Техас 19-річний Харлі Джо Морган і 20-річна Ріаннон Марі Морган залишали мирового суддю відразу ж після реєстрації шлюбу, як в їх автомобіль врізався пікап. Аварія сталася на очах матері нареченого, яка згодом марно намагалася витягнути сина і невістку з машини.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, оскаженілі протестувальники з боєм проривалися до будівлі - поліція не стримувалася.

Як повідомляв "Знай.ua", Меган Маркл помітили на шопінгу у продуктовому магазині: за чим прийшла герцогиня. Фотографія була зроблена відвідувачкою магазину, яка поділилася своїми враженнями про герцогині.

Знай.ua писав, що хлопець важив 321 кілограм в 15 років, а тепер його не впізнати - лікарі змогли зробити диво. Потрібно сказати, що протягом усього свого життя хлопчик розумів, що з його темпом набору ваги є проблеми - лікарі пояснювали це гормональним дисбалансом.