Головний російський комуніст Геннадій Зюганов попався вчергове зганьбився скандальною заявою. Цього разу Зюганов, говорячи про фашистські концтабори, заявив, що в печах спалювали всяку "наволоч".

Лідер КПРФ Геннадій Зюганов, виступаючи 3 вересня біля Кремлівської стіни в Москві з нагоди 75-ї річниці закінчення Другої світової війни, припустився "обмовки за Фрейдом", заявивши, що Гітлер в концтаборах спалював в печах "росіян, євреїв і всю іншу наволоч".

Таку заяву Зюганов зробив, коли говорив про роль Росії у світовій історії.

"Ми тричі прикривали хвалену Європу від ординського нашестя. І Наполеона тут розбили під Москвою на друзки. І Гітлера, який побудував концтабору і спалював в печах всіх підряд - і російських, і євреїв, циган, поляків і всю іншу наволоч", - сказав Зюганов, розповідаючи про відвагу російського народу.

Характерно, що на партійному каналі ці слова із заяви лідера негайно вирізали, а журналістів звинуватили в перекручуванні.

Однак, відео виступу комуніста розійшлося мережею:

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Нагадаємо, Путінський комуніст Зюганов поцілував Скабеєву

Як повідомляв портал Знай.ua, головний комуніст України Симоненко знайшов нового "Гітлера"

Також Знай.ua писав, комуніст Симоненко домагається відновлення своєї партії