У Черкасах, другого вересня група новобранців і супроводжуючих їх офіцерів була зафіксована на автовокзалі, де їм довелося провести ніч. Про це повідомляє видання "Про все".

Читайте Знай в Google News!

Вони були змушені ночувати на вокзалі, так як у військовій частині, в яку вони прямували, ніхто не був проінформований про подібний розвиток подій і прибуття поповнення.

Військовослужбовець з військової частини повідомив, що вони не були попереджені про час прибуття, а солдати приїхали вночі. Вранці ж за ними вирушили автомобілі, як тільки це стало можливо.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За його ж словами, подібна інформація заборонена для передачі за допомогою мобільних телефонів, її повинні надавати за допомогою військових засобів зв'язку, через що і виникла ця неприємна ситуація. "Недоробки було не тільки в частині, де приймали солдатів. Посадові особи понесуть покарання", - заявив військовослужбовець.

Новобранці і супроводжуючі їх офіцери проте були забезпечені сухими пайками, незважаючи на умови, і не голодували.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, курсантка зі Львова, яку збив п'яний майор, приходити до пам'яті після трагедії: "Не плач, матуся"

Як повідомляв "Знай.ua", на Франківщині зникла 13-річна школярка, батьки в сльозах благають про допомогу - "Де ти, Діанка?"

Знай.ua писав, на Донбасі загинув молодий львів'янин, Україна в сльозах: "Патріот, веселун і справжній чоловік". Відомо, що військовий загинув поблизу Маріуполя.